Ontdek Moderne Design Meubelen Perfect voor Uw Interieur

 • 31% van de Nederlanders worstelt met het indelen van hun woning,
 • 14% vindt het moeilijk om op één lijn te zitten met de smaak van hun partner en
 • 27% aarzelt over welke kleuren te kiezen.

Herkent u dit

Net als veel anderen, bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw interieur, iets dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en past bij uw levensstijl. En dat is precies waar Wiechers Wonen u bij kan helpen.

Wiechers Wonen, al ruim 100 jaar een begrip in Moderne Design Meubelen

Een ruim assortiment aan design meubelen

Bij Wiechers Wonen bieden we een uitgebreide selectie van moderne design meubelmerken die voldoen aan verschillende stijlvoorkeuren. Of u nu houdt van de strakke lijnen van Artifort, de minimalistische elegantie van Bert Plantagie of de warme charme van Gelderland, wij hebben iets voor u. Onze experts zullen u begeleiden om het perfecte meubelstuk te vinden en ervoor te zorgen dat het naadloos aansluit bij uw bestaande interieur. Op zoek naar een geheel nieuw interieur? Ook voor interieuradvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek onze moderne meubelzaak in Dwingeloo of Ommen

Met een breed scala aan design banken, eetkamerstoelen, kasten, tafels en meer, hebben we talloze woonkamers omgetoverd naar unieke ruimtes die resoneren met de individuele smaak van de eigenaar.

Herkent u zich in de moderne meubelstijl?

 • Strakke lijnen
 • Kubistische vormen
 • Gladde leersoorten
 • Kunststof objecten
 • Hoogglans meubels
 • Zwart-wit in combinatie met color block

Neem een kijkje bij onze best verkochte moderne meubelen

Deze zijn gekozen door mensen net als u, die vertrouwen op de kwaliteit en stijl die onze
meubelmerken belichamen.

Nieuw binnen

 • Leolux Loya bank
 • Bree's New World Legendary fauteuil
  Artisan Neva eetkamerstoel
 • Design On Stock Harris bank
  Pilat &Pilat Berend kasten

Vindt u het nog steeds lastig om te beslissen? Laat u dan inspireren door onze uitgelichte meubels voor het moderne interieur zoals het Artifort Extens Dressoir, Design On Stock Vilaz bank en Arco Shift eetkamertafel. Elk van deze stukken zijn ontworpen om functionaliteit en stijl naadloos te combineren

Uitgelicht: Strakke meubels voor jouw moderne interieur

Artifort Extens Dressoir

Extens is een kastenlijn met veel mogelijkheden van het merk Artifort en is ontworpen door Khodi Feiz. De combinatie van aluminium hoeken met de houten panelen maakt de Extens lijn zo speciaal.

Bekijk meer informatie over Artifort Extens Dressoir

Zoekt u meer inspiratie?

Als u meer inzicht wilt in de nieuwste trends en hoe u uw huis kunt transformeren met de hulp van moderne meubelen, download dan ons gratis lookbook of bekijk onze boeiende nlogs.

DOWNLOAD ons lookbook

  • ± 2 minuten

  Zo maakt u een strak en modern interieur gezellig

  Een strak en modern interieur is prachtig en past in ieder type huis. Dé uitdaging met moderne interieurs is dat ze wel leefbaar en gezellig moeten zijn. Door enkele kleine toevoegingen en slimme keuzes maakt u van uw strakke, moderne woonkamer een gezellige ruimte. In dit blog vindt u onze tips om sfeer in uw huis te brengen.

Loop binnen bij één van onze woonwinkels in Dwingeloo of Ommen

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collecties? Kom dan gerust langs in een van onze winkels! Of u nu een specifieke vraag heeft, of u wilt gewoon genieten van de fysieke winkelervaring, onze winkels in Dwingeloo en Ommen staan voor u open en de appeltaart staat klaar.


Wandel rustig rond, stel vragen aan onze deskundige medewerkers en test de meubels zelf. Verzekerd zijn van een interieuradviseur? Maak dan eenvoudig, vrijblijvend een afspraak van tevoren. Voel het materiaal, ga zitten, en stel u voor hoe deze stukken in uw eigen huis zouden passen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en te adviseren op basis van uw persoonlijke stijl en wensen. Een 3D interieuradvies biedt vele mensen zoals u de unieke mogelijkheid om hun toekomstige interieur tastbaar te visualiseren. Ontdek uw favoriete moderne meubelstukken in de sfeervolle setting van onze showrooms. U bent van harte welkom! We zien ernaar uit om u te helpen uw droominterieur te creëren!

Wiechers Wonen Dwingeloo

Entingheweg 15
7991 CC Dwingeloo
Openingstijden

Routebeschrijving
Speciale openingstijden

Wiechers Wonen Ommen

Balkerweg 22a
7731 RZ Ommen
Openingstijden

Routebeschrijving
Speciale openingstijden