Categorieën

Wij hebben een uitgebreide collectie aan design tafels in verschillende stijlen, van landelijk tot modern. Zowel tafels om aan te lezen, eten en ontspannen. Onze mooie design tafels zijn uitermate geschikt om zowel de woonkamer als eetkamer een nieuwe look te geven. We hebben een ruim aanbod van salontafels, bijzettafels en eettafels.

Welke design tafel past bij mij?
Door ons uitgebreide aanbod van merken en stijlen is er altijd wel een tafel te vinden die bij u past. Komt u er toch niet alleen uit? Met ons interieuradvies houden we rekening met uw huidige interieur en woonoppervlakte. We maken een 3D interieur model van uw woning om u vooraf te laten zien hoe de meubels in uw interieur passen.

Waar kan ik design tafels kopen?
Onze design tafels kunt eenvoudig online bekijken. Bent u geïnteresseerd? Dan bent u uiteraard welkom bij één van onze woonwinkels in Ommen of Dwingeloo. Voor een routebeschrijving naar onze woonwinkels klik hier.

Het door u gezochte/opgevraagde Arco Extenso II eettafel Opruiming behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Tafels

Design tafels

Weergave: