Categorieën Direct naar Moduss overzicht

Moduss

De nieuwe collectie Moduss heeft een complete gedaanteverwisseling ondergaan, hiervoor is de internationaal bekende designer Richard Hutten aangetrokken. Hij geeft de collectie een nieuw en speels elan met zoals Hutten het noemt een typisch Dutch Design.

Richard Hutten is een van de meest succesvolle en invloedrijke designers ter wereld, en veel van zijn ontwerpen zijn terug te vinden in Musea. Hij staat bekend als een echte innovator die steeds grenzen opzoekt op het gebied van meubel-, product, en interieurdesign, waardoor hij o.a. Moroso, Moooi , The Standard Hotel NYC, Karl Lagerveld en HM Prinses Beatrix tot zij clientèle mag rekenen., Moduss is dus bijzonder trots op de samenwerking met deze designer die hiermee de Moduss-collectie positioneert als topdesign.

Het sluit in onze ogen nu veel beter aan bij datgene waar wij goed in zijn; Het produceren van mooie, strakke, onderscheidende, tijdloze en commerciële banken! Uiteraard wederom een goede kwaliteit, en het zitcomfort welke u van ons gewend bent. Het concept Moduss, bestaande uit 4 zit groepen en enkele unieke woonaccessoires zal niet op iedere hoek van de straat verkocht worden. Uiteraard worden de meubelen bij voorkeur uitgevoerd in de kwaliteitsstoffen van Kvadrat, weverij de Ploeg enz.
rodyenherman.jpg

Moduss

Weergave: