Interieuradvies Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen helpen we u graag met een compleet stijladvies voor uw woning. Wij denken met u mee op het gebied van materialen, de indeling van ruimtes nieuwe meubelen én het gebruik van uw huidige meubelen. We nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door onze grote collecties, variatie aan design merken en ons team van woonstylisten!

In dit interieur

 • Brink en Campman Marble karpetten
  Brink en Campman Marble karpetten
 • Montis Axel XL bank
  Montis Axel XL bank
 • Pode Sparkle
  Pode Sparkle
 • Montis Tor bijzettafel
  Montis Tor bijzettafel

Woonadvies voor uw interieur in Hoogeveen

Bij Wiechers Wonen zetten wij uw interieurwensen op één. Onze interieurspecialisten luisteren naar uw wensen en weten u te verrassen met de mooiste items voor uw woning in het Drentse Hoogeveen. In onze 3D-software bouwen we uw woonruimtes na en geven we u een levensecht beeld van uw nieuwe interieur. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe inrichting eruit komt te zien! Zie onderstaand een uitgewerkt voorbeeld van een interieuradvies in Hoogeveen.

Wilt u woonadvies voor uw interieur in Noord-Nederland?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Hoogeveen ligt tussen deze woonwinkels in, waardoor beide winkels goed bereikbaar zijn. Ons team van interieurspecialisten staat dagelijks klaar om u te helpen met het woonadvies van uw dromen! In onze showrooms kunt u een prachtig assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken ontdekken.

Bent u op zoek naar interieuradvies voor uw woning in Hoogeveen? Neem voor meer informatie contact met ons op!