Interieuradvies Hoogeveen

Een jong en dynamisch stel uit Hoogeveen kwam in de winkel met de vraag voor hen een interieuradvies met een interieurplan te creëren die warm is en enigszins wat kleur heeft. Omdat dit gezin 3 pubers heeft was de wens om meerdere zitjes te creëren, waaronder een leeshoekje voor de ouders, wat natuurlijk als hangplek gebruikt kan worden voor de pubers. De grootste wens van de pubers was een grote hoekbank, waarbij ze lekker konden liggen voor de televisie. Omdat een open en niet te vol interieur een nadrukkelijke wens was, hebben we gezocht naar de eenvoud in het lijnenspel. Om de raamvlakken te laten spelen met het vlak van de TV hebben we gekozen voor een lang podium, wat deze elementen op een rustige manier verbindt.

In dit interieur

 • Brink en Campman Marble karpetten
  Brink en Campman Marble karpetten
 • Montis Axel XL bank
  Montis Axel XL bank
 • Artifort fauteuil Bras Easy fauteuil Chair Opruiming
  Artifort Bras Easy Chair fauteuil opruiming
 • Pode Sparkle
  Pode Sparkle
 • Montis Tor bijzettafel
  Montis Tor bijzettafeltje
 • Gelderland Small Square 6790 bijzettafel
  Gelderland Small Square 6790 bijzettafel massief hout

Wilt u interieuradvies in Hoogeveen?

Voor interieuradvies in Hoogeveen kunt u het beste onze woonwinkel in Dwingeloo bezoeken. Kom bij ons langs en laat je verrassen door design meubels en luxe interieur verzorging om je huis te laten stralen. Wiechers Wonen is eenvoudig te bereiken vanaf Hoogeveen. Kom bij onze woonwinkel in de buurt van Hoogeveen een interieurplan opstellen. Hiermee kunnen we bepalen wat goed past bij uw huidige interieur, of uiteraard een volledig nieuw interieur naar wens voor u ontwerpen.

Wilt u weten hoe interieuradvies bij Wiechers Wonen werkt? Lees dan hier hoe wij uw droom interieur kunnen verwezenlijken.

Wil u interieur inspiratie opdoen of advies ontvangen in de buurt van Hoogeveen? Onze meubelwinkel is gemakkelijk bereikbaar vanaf Hoogeveen. Bekijk hier de route vanaf Hoogeveen naar Wiechers Wonen.