Interieuradvies Nijverdal

Woont u in Nijverdal en bent u op zoek naar interieuradvies? Wiechers Wonen voorziet u graag van een compleet woonadvies. Zo denken wij met u mee. Van de indeling van de ruimtes tot het combineren van uw oude meubelen met nieuwe design meubelen. We nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door onze variatie aan design merken, uitgebreide collecties en ons team van interieurstylisten!

In dit interieur

  • Vitra Poldersofa
    Vitra Poldersofa

Professioneel interieuradvies voor uw woning in Nijverdal en omstreken

Bij Wiechers Wonen staan uw interieurwensen op de eerste plaats. Onze interieurspecialisten luisteren naar uw wensen en zoeken naar de mooiste design meubelen, passend bij uw woning. In onze 3D-software bouwen we uw woonruimtes na en geven we u een levensecht beeld van uw nieuwe interieur. Hieronder ziet u ter inspiratie een voorbeeld van een interieuradvies in Nijverdal.

Advies voor uw interieur in Nijverdal nodig?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Voor bezoekers uit het midden van Nederland zoals uit Nijverdal, is onze woonwinkel is Ommen het beste bereikbaar. Onze interieurspecialisten helpen u graag met het realiseren van de inrichting van uw dromen! In onze showrooms kunt u een prachtig assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken ontdekken.

Wilt u meer weten over interieuradvies voor uw woning in Nijverdal? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!