Misschien vindt u dit ook mooi:

  • Seuren Treble eetkamertafel

Bert Plantagie Bixx eetkamertafel

Een prachtige, bombastische tafel, dat is de Bixx ten voeten uit. Het unieke design is voorzien van een opvallend stalen onderstel dat in een kleur naar keuze verkrijgbaar is. Het tafelblad van de Bixx is leverbaar in 3cm of 4cm dikte en in rechthoekige of ovale vorm. De ovale vorm van tafel Bixx is alleen beschikbaar in keramiek Statuario, de rechte vorm is verkrijgbaar in alle Bert Plantagie keramiek kleuren en houtsoorten.

Productinfo aanvragen

U kunt Bert Plantagie Bixx eetkamertafel toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Bert Plantagie Bixx eetkamertafel in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies

De Bixx Eettafel van Bert Plantagie. Één van de favorieten van Patricia aan het Rot. Deze prachtige houten boomstamtafel heeft mooie natuurlijke vormen die me erg aanspreken. Dit zie je echt terug in het blad, maar ook in het metalen onderstel. Door de diversiteit in leverbare kleuren, vorm van de rand, het hout of onderstel staat deze tafel ook nog eens prachtig in veel interieurs. De tafel beschikt over een verlengd kruispootonderstel. Dit is een heel apart onderstel wat maakt dat de tafel goed staat in zowel een modern als een landelijke interieur.