Categorieën

Ontdek de perfecte Dutch design stoelen bij Wiechers Wonen

De term ‘Dutch design’ is in de jaren ’90 wereldwijd razend populair geworden. In de basis zijn alle meubelen die in Nederland ontworpen zijn Dutch design meubelen, maar echt Dutch design heeft een onderscheidend karakter. Vaak zijn deze meubelen minimalistisch qua design en zit er een onconventioneel en soms zelfs humoristisch element in verwerkt. Innovatie staat voorop bij Dutch design! Dit wordt uiteraard gecombineerd met materialen van het hoogste niveau en comfort.

Bij onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een prachtige collectie stoelen en andere meubelen van Dutch design brands. Bekijk hier alvast een selectie van ons aanbod of kom langs in een van onze winkels. Onze interieurstylisten ontvangen u graag onder het genot van een goede kop koffie van onze barista.

Lange avonden heerlijk tafelen op comfortabele Dutch design stoelen

heerlijk tafelen

De eetkamer is een van de belangrijkste ruimtes van iedere woning. Hier drinkt u ‘s ochtends de eerste kop koffie bij het lezen van de krant en spreekt u de dag door met de kinderen. Vrienden of familie ontvangen? Dat doen we graag in de eetkamer, onder het genot van een heerlijk diner of een goede borrel. Tijdens deze momenten wilt u graag een stoel die bij u past én die comfort biedt. Ons team helpt u graag met het vinden van die perfecte stoelen voor uw eetkamer. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor interieuradvies.

Dutch design stoelen in de stijl die bij u passen

dutch design stoelen

Dutch design stoelen zijn comfortabele meubelen met een twist: vorm en functie gaan perfect samen! De ideale stoel voor u is afhankelijk van allerlei factoren. Uw persoonlijke voorkeuren en de inrichting van uw eetkamer staan hierbij natuurlijk voorop! Houdt u van modern, industrieel of juist wat meer landelijk? Ons aanbod aan Dutch design stoelen is zeer uitgebreid en gevarieerd. Onze interieurstylisten kijken graag eens mee naar uw eetkamer en adviseren u over de stoelen die daarbij passen.

Bekijk ons aanbod aan design stoelen


Stoelen van onze favoriete Dutch design brands

dutch design stoelen van topmerken

Door de jaren heen hebben vele Nederlandse ontwerpers zich gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en onconventionele meubelen, die perfect passen bij de Nederlandse design traditie. Enkele van onze favoriete Dutch design brands zijn:


Bekijk onze Dutch design meubels

Bent u de eetkamer volledig opnieuw aan het inrichten en wilt u daarom nieuwe eetkamerstoelen én een nieuwe eettafel? Bij Wiechers Wonen vindt u prachtige meubelen van de mooiste merken. Ons ruime assortiment aan Dutch design meubels bestaat onder meer uit:


Onze interieurstylisten heten u graag van harte welkom bij onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen. We spreken graag uw wensen en plannen met u door. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze ontwerpers alle tijd voor u heeft? Plan alvast een vrijblijvende afspraak met ons in. Neem tekeningen en/of foto’s van uw woning en huidige inrichting mee, dan kunnen wij direct aan de slag met het kiezen van de luxe meubelen die bij u passen.

Plan een afspraak voor interieuradvies in