Categorieën

De perfecte Dutch design bank bij Wiechers Wonen

Of u nou op zoek bent naar een grote hoekbank om heerlijk op te loungen of naar een elementenbank waarmee u volop kunt variëren in de opstelling: u vindt de perfecte Dutch design bank bij Wiechers Wonen!

In onze prachtige showrooms in Dwingeloo en Ommen ontvangen we u graag en onder het genot van een kop koffie nemen we graag uw wensen met u door. Onze interieuradviseurs kunnen zelfs een 3D-weergave van uw woning maken: zo krijgt u een perfect beeld van hoe zo’n Dutch design bank in úw woonkamer staat!

Plan een afspraak voor interieuradvies in of neem contact met ons team op wanneer u vragen heeft.

Banken van de mooiste Dutch design brands

Dutch design bankstellen koop je bij Wiechers Wonen

Nederlandse meubelontwerpers worden wereldwijd geroemd om de sterke combinatie tussen prachtig, vooruitstrevend design en uitmuntend zitcomfort. Er zijn dan ook veel Dutch design brands, die allemaal in hun eigen stijl banken ontwerpen. Wiechers Wonen werkt samen met de mooiste merken uit Nederland, waaronder:

Comfortabele Dutch design hoekbanken

Dutch design hoekbanken

Een van de voordelen van een Dutch design hoekbank is dat ze uitermate geschikt zijn om heerlijk op te loungen. Daarnaast geeft een hoekbank een mooi ruimtelijk effect: door te kiezen door een bank die precies het juiste formaat heeft, kunt u uw woonkamer op een praktische manier inrichten.

Veel van onze Dutch design banken worden op maat voor u gemaakt door de fabrikant. Vaak kunt u hierbij kiezen tussen verschillende kleuren en stoffen, en in het geval van een hoekbank kunt u zelf aangeven aan welke kant u de hoek wilt hebben. Zo past de hoekbank altijd perfect in én bij uw huidige interieur.

Bekijk ons aanbod aan Dutch design hoekbanken

Variëren met een Dutch design elementenbank

Dutch design element bank

Wanneer het zomer is, willen we graag optimaal profiteren van de zon en genieten van de tuin. Worden de dagen korter en wordt het buiten kouder, dan zijn we meer op het leven binnenshuis gericht. Toch houden veel mensen door het hele jaar heen dezelfde leefopstelling aan. Met een Dutch design elementenbank kunt u gemakkelijk variëren en zo optimaal genieten van uw woning.

Zo kunt u ‘s zomers een deel van de bank anders positioneren, zodat u de tuin inkijkt vanaf (een deel van) de bank, of zelfs in de zon zit. ‘s Winters kunt u vervolgens de bank in een intieme en gezellige opstelling plaatsen.


Wilt u graag advies over variëren met een Dutch design elementenbank en hoe u optimaal profiteert van de seizoenen? Onze interieurstylisten kijken graag met u mee: plan een afspraak voor interieuradvies in.

Breng een bezoek aan onze showrooms

Wiechers Wonen is dé meubelzaak voor Dutch design banken en andere design meubels. Onze collectie Dutch design meubels bestaat naast banken uit allerlei design meubels, waaronder:

  • Dutch design fauteuils

  • Dutch design tafels

  • Dutch design lampen

  • Dutch design stoelen

  • Dutch design salontafels

Kom eens langs bij onze showrooms in Dwingeloo of Ommen. Hier kijken onze interieurstylisten graag met u mee en ze geven advies dat bij u past. Heeft u een modern of een industrieel interieur, houdt u van een landelijke sfeer of gaat u wellicht voor een ander soort interieur? Onze interieuradviseurs helpen u met het vinden van de perfecte Dutch design bank voor uw interieur!