Categorieën

Praktische design meubelen: Dutch design kasten

Ze zijn onmisbaar in iedere woning, te verkrijgen in heel veel soorten, maten en materialen en in allerlei stijlen: kasten. Kasten van Nederlandse ontwerpers worden wereldwijd geroemd om de kwaliteit en het functionele en moderne design.

In onze woonwinkels, in Dwingeloo en in Ommen, vindt u een groot aanbod aan prachtige kasten van Nederlandse designers. Bent u op zoek naar een dressoir, een boekenkast of een tv-meubel? Onze interieurstylisten nemen u mee langs de mooiste Dutch design kasten!

Kom langs bij onze woonwinkels of plan een afspraak met een van onze interieurontwerpers in. Heeft u vragen of wilt u graag een specifieke kast in het echt ervaren? Neem contact met ons op.

Combineer handige opbergruimte met oogstrelend design

Kasten zijn al lang niet meer gewoon ‘kasten’: moderne kastsystemen worden vaak op maat gemaakt en combineren verschillende functies. Neem bijvoorbeeld de kasten van het Nederlandse merk Interstar. Hier wordt de traditionele opbergfunctie van de kast veelvuldig gecombineerd met de optie om het meubel als tv-meubel in te zetten en zelfs een ingebouwde open haard behoort tot de mogelijkheden.

We zien steeds meer zwevende kasten: deze kasten worden aan de muur bevestigd. Doordat ze zweven, blijft er ruimte over onder de kast. Dit geeft een prachtig en ruimtelijk effect aan uw kamer.

Dutch design tv-meubelen

We zien dat tv-meubelen steeds meer de aandacht krijgen die ze verdienen. Zo zijn de tv-meubelen van het Nederlandse design merk Spectral voorzien van ingebouwde speakers. Op deze manier verdwijnen al die losse kabels uit het zicht en komt de aandacht te liggen op de dingen die er echt toe doen.

Dressoirs, boekenkasten en andere kasten van Dutch design brands

Op onze website vindt u een overzicht van verschillende modellen dressoirs, boekenkasten en tv-meubelen. Wilt u een van deze modellen graag in het echt ervaren? Kom langs bij Wiechers Wonen in Dwingeloo of Ommen. Neem voor de zekerheid vooraf contact met ons op, dan weet u zeker dat de kast beschikbaar is in de winkel.

In onze woonwinkels vindt u onder andere Dutch design kasten van interior design brands zoals:

Ontdek de mooiste Dutch design kasten bij Wiechers Wonen

Bent u op zoek naar een specifiek model kast of wilt u graag geïnspireerd worden? Onze interieurstylisten staan voor u klaar en nemen u mee langs onze uitgebreide collectie Dutch design kasten.

Omdat we uitgebreide mogelijkheden aanbieden op het gebied van op maat gemaakte kasten, kijken we graag samen naar uw woning, de ruimte en uw wensen. Vervolgens gaan we - geheel vrijblijvend - aan de slag met een schets van uw ruimte en voorkeuren en de kast die daar perfect bij aansluit. Hier maken we een 3D-weergave van, zodat u een realistische weergave krijgt van hoe de kast in uw interieur tot zijn recht komt!

Plan een afspraak voor interieuradvies in of kom langs: we ontvangen u graag onder het genot van een kop koffie.