Categorieën

Comfort en een lust voor het oog: een Dutch design fauteuil

Dutch design meubels staan bekend om hun comfort en de unieke vormgeving. Meubelen van Nederlandse topontwerpers zijn vaak strak vormgegeven en bevatten regelmatig een element met een knipoog. Op comfort wordt nergens ingeleverd: Dutch design fauteuils worden gemaakt door echte vakmensen en van de mooiste materialen.

Een van de bekendste fauteuils die perfect past bij deze visie, is de Tulip Midi fauteuil van Artifort. Dit unieke design stamt al uit 1960 en is door de vormgeving nog steeds actueel!

Relaxen op een Dutch design fauteuil

Dutch Design Fauteuils van de beste Nederlandse merken

Een comfortabele fauteuil is een aanwinst voor ieder interieur. Het is de plek waar u ‘s avonds in alle rust kunt genieten van een goed boek, of gemakkelijk wat extra zitruimte creëert wanneer er visite langskomt.

Met een draaifauteuil bent u ook nog eens bijzonder flexibel. Door de juiste locatie in uw woning te kiezen, profiteert u ‘s zomers van een fijn uitzicht over de tuin en op andere momenten draait u in één beweging juist richting de gezelligheid van een haard of ontspanning voor de televisie.

De mooiste fauteuils van Dutch design brands

Of u nu op zoek bent naar een draaifauteuil, een fauteuil met een verstelbare rugleuning, een design fauteuil in een specifieke kleur of een klassieke fauteuil: u vindt de perfecte Dutch design fauteuil bij Wiechers Wonen. In ons aanbod vindt u onder andere Dutch design fauteuils van de volgende Dutch design brands:

Ontdek ons aanbod aan Dutch design meubels

Wiechers wonen design fauteuils van Nederlandse bodem

Van prachtige fauteuils van Nederlandse topontwerpers tot unieke banken en ruime eettafels, waar u vele gezellige, lange avonden met familie en vrienden kunt doorbrengen: bij Wiechers Wonen vindt u een groot en gevarieerd aanbod aan Dutch design meubels.

We verwelkomen u graag bij onze woonwinkels in Dwingeloo en in Ommen. Hier nemen we u mee langs de mooiste design meubels van topontwerpers. Onze interieurstylisten kijken graag met u mee naar uw wensen en helpen u met het bekijken van de opties die bij u passen.

Ontdek ons aanbod aan Dutch design meubels: welkom bij Wiechers Wonen.