Categorieën

Van salontafel tot eettafel: ervaar Dutch design tafels bij Wiechers Wonen

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel? Met een Dutch design eettafel kiest u voor een tijdloos meubel van de hoogste kwaliteit. Wilt u graag advies bij uw keuze voor een nieuwe tafel? Onze ervaren interieurstylisten staan voor u klaar.

We werken samen met de mooiste Nederlandse meubelmerken, zoals;

Kom langs in onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen om onze collectie eettafels, salontafels en bijzettafels in het echt te ervaren.

Samen genieten aan een Dutch design eettafel

Een Dutch design eettafel is de plek waar u samen de dag bespreekt, geniet van gezellige diners en fijne avonden doorbrengt met familie en vrienden. We brengen veel tijd door aan de eettafel en daarmee is het een belangrijk meubel in ieder interieur.

Met een Dutch design eettafel kiest u voor een prachtige en tijdloze eettafel van de allerhoogste kwaliteit. Bij Wiechers Wonen vindt u een groot aanbod aan eettafels van verschillende materialen en in allerlei vormen. Naast de bekende rechthoekige tafel zien we steeds meer ovale, ronde of zelfs organisch gevormde eettafels: welke tafel past het best bij uw eetkamer? Onze interieurstylisten begeleiden u graag bij deze keuze.

Tip: bent u op zoek naar een nieuwe eettafel? Neem een van uw eetkamerstoelen mee wanneer u een van onze winkels bezoekt. Zo kunt u het beste ervaren hoe uw stoel bij de tafel staat en of de stoel qua breedte en hoogte aansluit bij de tafel.

Een praktisch design-item: een Dutch design bijzettafel

Met een Dutch design bijzettafel, een comfortabele fauteuil en een mooi karpet creëert u een heerlijke hoek waar u de krant kunt doornemen of avondenlang geniet van een goed boek. De bijzettafel is een praktische plek om een kop thee neer te zetten of een mooi boeket te plaatsen. In onze woonwinkels vindt u een uitgebreide collectie bijzettafels in allerlei vormen, van verschillende Dutch design brands.

Dutch design salontafels

Samen genieten van een ontspannen avond op de bank met wat lekkers erbij: een Dutch design salontafel is een onmisbaar meubel in uw woonkamer. Of u nu kiest voor een rechthoekige salontafel van hout, een vierkante tafel van RVS en glas of op zoek bent naar een speelse touch in uw woonkamer met een salontafel in een organische vorm: u vindt het bij Wiechers Wonen.

U vindt uw nieuwe Dutch design tafel bij Wiechers wonen in Dwingeloo en Ommen

We nodigen u graag uit om langs te komen bij onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen. Hier ontvangen onze interieurstylisten u graag onder het genot van een kop koffie. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek kijken we met u mee naar uw stijl en voorkeuren, om zo tot een prachtig plan voor uw eetkamer of woonkamer te komen.

Wilt u er zeker van zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen, plan dan alvast een afspraak in. Natuurlijk bent u ook zonder afspraak van harte welkom!