Categorieën

Breng het voorjaar naar binnen met een nieuw interieur!

Haal het voorjaar in huis! Met een voorjaarsschoonmaak en een upgrade van uw interieur met nieuwe design meubelen gaat u voor een frisse start! Lees meer.

Heerlijk: het is voorjaar! Buiten is het lekker weer, de zon schijnt volop en langzamerhand trekken we er steeds meer op uit. Hoe fijn is het om dat voorjaarsgevoel ook mee te nemen in uw interieur? Start het voorjaar goed met een grote voorjaarsschoonmaak en kijk eens goed naar de meubelen in uw woonkamer en eetkamer: misschien is het wel tijd voor een upgrade. Als u de lente in huis wilt halen, kies dan voor natuurlijke kleuren en materialen en combineer dit met kleurrijke accessoires - en met bloemen en planten!

Start fris met een grote voorjaarsschoonmaak

De start van het voorjaar is hét moment voor een grote voorjaarsschoonmaak. Tijdens de winter hebben we veel binnen gezeten en juist daarom is het fijn om uw woning eens goed onder handen te nemen. De voorjaarsschoonmaak was vroeger nodig omdat woningen de hele winter verwarmd werden door haarden en kolenkachels: tegen de tijd dat de lente begon, was een beetje frisse lucht écht nodig.

Tijd voor een upgrade van uw woonkamer?

De voorjaarsschoonmaak is tegenwoordig vooral een mooi moment om een frisse wind door uw interieur te laten waaien. Ga uw meubelen eens bij langs en kijk kritisch naar de conditie. Kijk hierbij naar slijtage en naar uw interieur als geheel; passen uw meubelen nog bij elkaar en bij u? Of is het tijd om uw fauteuil of tv-meubel te vervangen met een prachtig, nieuw exemplaar?

Het Nederlandse merk Pastoe heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het ontwerpen van luxe meubelen, zoals de kasten en tv-podiums waar het merk bekend om staat. De Pastoe Vision kast is een mooi voorbeeld: dit opbergsysteem kan op heel veel manieren uitgebreid en gecombineerd worden, in allerlei verschillende kleuren, materialen en formaten. Deze prachtige kast is zowel vooruitstrevend als tijdloos door het unieke modulaire karakter.

Variëren met een zomer- en een winteropstelling

´s Zomers leven we veel buiten en in de winter zoeken we juist binnen de warmte en gezelligheid. Toch hebben veel mensen het hele jaar door hun meubelen in dezelfde opstelling staan. Door te variëren met een zomer- en een winteropstelling, gebruikt u uw meubelen en de ruimte in én rondom uw woning optimaal.

Heeft u bijvoorbeeld openslaande deuren naar uw tuin? De kans is groot dat u deze de hele winter niet opent; met uw winteropstelling kunt u hier prima een bank of fauteuil voor zetten. In de lente en de zomer wilt u deze looproute naar buiten juist vrijhouden.

Een design elementenbank is zeer geschikt om mee te variëren. Tijdens de lente kunt u bijvoorbeeld een deel van de bank richting de tuin draaien, zo heeft u een fijn uitzicht naar buiten. Wanneer het kouder wordt, draait u de elementen gemakkelijk weer bij om een intieme opstelling te creëren.

Vragen of advies nodig over uw interieur?

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van advies en tips om het voorjaar in huis te halen. Vindt u het lastig om een voorstelling te maken van hoe dat prachtige bankstel in uw woning zou staan, of hoe die grote houten tafel in uw eethoek past? Met onze speciale 3D-software kunnen we uw interieur in 3D weergeven, mét die prachtige nieuwe design meubelen erin. Maak een afspraak met onze interieurstylisten of kom langs in onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen. Heeft u andere vragen over een van onze producten? Neem contact met ons op.