Categorieën Direct naar Pastoe overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Pastoe Plato desk 108x60 walnoot/eiken/zwart opruiming behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Pastoe

Pastoe designmeubels

Pastoe heeft al 107 jaar ervaring als meubelmaker. Zorgvuldig ontworpen meubels die lang meegaan en mooi oud worden zijn karakteristiek voor Pastoe. Ieder meubel heeft een eigenzinnig element wat is uitgedrukt in verschillende houtsoorten en tijdloze kleuren. Wiechers Wonen is naast verkooppunt van Pastoe ook StudioPastoe dealer. Bekijk onze collectie Pastoe meubelen hier!

Pastoe kast

De kasten van Pastoe zijn veelzijdig en vallen zeker op. De Pastoe kasten zijn geschikt om waardevolle herinneringen in op te bergen of om je boeken in te zetten. Door de verschillende designs zit er voor een iedereen een geschikte Pastoe kast tussen.

Pastoe dressoir

De Pastoe dressoirs zijn de eyecatcher van uw zitkamer. Door de elegante designs hebben de robuuste kasten van Pastoe een eigenzinnige en tijdloze uitstraling. De kasten kunt u qua maat, invulling en kleuren helemaal laten afstellen naar uw wens.

Pastoe Vision

Architectuur en kunst komen samen bij de Pastoe Vision. Het is een driedimensionaal opbergsysteem waarbij de focus ligt op de afgeschuinde voorkant. U kunt de Pastoe Vision ophangen, maar ook op poten plaatsen. De combinaties zijn bijna oneindig en toe te passen op ieder interieur.

Pastoe tv-meubel

Op zoek naar een tv-meubel? Het Pastoe tv-meubels bieden ontzettend veel mogelijkheden. De kasten kunt u voorzien van kabeldoorvoeren, uitsparingen, infrarood verlengers en sleuven. Zo is deze extra geschikt om als tv-meubel te gebruiken.

Pastoe Amsterdammer

De Pastoe kast ‘Amsterdammer’ is een echte Dutch Design klassieker. Het is een kast die lang meegaat en altijd een geschikte plek vindt in uw woning. Deze praktische Pastoe kast is als design statement verkrijgbaar in zestien verschillende maten en dertig verschillende kleuren.

Pastoe Landscape

Een kast laten maken naar uw wens? Dat kan met de Landscape kast van Pastoe. Deze kast heeft is speels en modern. U kunt de kast samenstellen zoals u wilt. Deze modulaire kast past daardoor in iedere hoek van uw kamer. Door te spelen met die verschillende maten, kleuren en houtsoorten ontstaat er een oogverblindend mooi landschap.

Pastoe

Weergave: