Categorieën

Vijf Vitra cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat onze wensen eindelijk vervuld (kunnen) worden! Waar u dat verlanglijstje mee vult? Onder andere met deze prachtige items van Vitra. Wij hebben de leukste cadeautips van dit Zwitserse interieurmerk voor u geselecteerd!

1: Clocks Sunburst, 2: Wooden Dolls, 3: Eames Elephant, 4: Hang it all, 5: Classic Tray Diamonds dienblad, 6: Rotary Tray, 7: House Bird

Interieur accessoires op uw verlanglijstje


Het fijne van de feestdagen is het feit dat u eindelijk de prachtige accessoires kunt vragen die zo goed bij de rest van uw interieur passen. Denk hierbij aan de vrolijke Diamonds dienbladen of de Rotary Tray. Uw keuken is daarnaast niet compleet zonder de opvallende Sunburst klok van Vitra. Hij is er in meerdere kleuren, waardoor er altijd een passende variant voor uw interieur is.

Hét kindercadeau: de Eames Elephant van Vitra


Kinderen worden uiteraard niet vergeten bij Vitra. De populaire Eames Elephant is een perfect cadeau voor ieder enthousiast kind. Of u nou kiest voor de houten versie of de robuuste kunststoffen versie: het vriendelijke dier met de grote oren valt bij zowel kinderen als hun ouders in de smaak.


Cadeautips voor binnen


Wilt u uw lijstje nog aanvullen met interieur accessoires? Voor de dierenliefhebbers onder ons is de elegante House Bird ideaal. Deze prachtige houten vogel is volgens ontwerpers Charles en Ray Eames een echte design klassieker.

Of ga juist voor warmte en kleur met de Wooden Dolls van Vitra. Deze door Alexander Girard in 1953 ontworpen houten poppen brengen ongetwijfeld een hoop kleur en vrolijkheid in ieder interieur. Deze prachtige accessoires zijn zoals u hiernaast kunt zien ook goed te combineren.

Bent u op zoek naar meer meubelen en accessoires van Vitra? Bekijk ze hier. Doe meer wooninspiratie op en volg ons op Pinterest!