Categorieën

Uw interieur een boost geven met Leolux, Artifort en Pastoe!

De zomer is in volle gang en daarom is het hoog tijd om uw huis eens onder handen te nemen. Naast de welbekende grote zomerschoonmaak is dit dé tijd om uw huidige interieur een flinke boost te geven. Wij vertellen u hoe u dit doet met onze meest populaire merken. Leest u mee?
  • ± 1 minuut

Trendy ontwerpen van Leolux

Leolux is een veelzijdig design meubelmerk wat zich vooral focust op zitmeubelen en tafels. Leolux kan een interieur snel en gemakkelijk opfrissen door het toevoegen van bijvoorbeeld de Leolux Amulet poef of de Leolux Griffo bijzettafel. Deze toevoegingen brengen extra kleur en functionaliteit in uw interieur, zonder te veel ruimte in te nemen. Liever een meer drastische verandering? Vervang uw huidige bank door de Leolux Flint bank, een nieuw model met subtiele rondingen. De bank oogt trendy en rustig, de perfecte combinatie voor in de woonkamer en ook nog eens verrassend geprijsd! Meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de hele collectie van Leolux.

Tijdloze zitmeubelen van ArtifortArtifort staat voor duurzaam en tijdloos design. De modern vormgegeven meubels worden aangeboden in allerlei kleuren. Geef uw interieur een échte boost met de unieke Artifort Orange Slice fauteuils. Deze opvallende, speelse fauteuils zijn er in opvallende kleuren die uw interieur meteen opfrissen. Als de Artifort Orange Slice fauteuil toch niet helemaal is wat u zoekt, bekijk dan eens de Artifort F 500. Deze uitermate comfortabele fauteuil is verkrijgbaar is verschillende stoffen en leer en voegt een nieuwe relaxplek toe aan uw interieur. Meer bekijken? Hier vind u de hele collectie van Artifort.

Functionele en unieke kasten van Pastoe

U staat er misschien niet elke dag bij stil, maar een kast kan maar zo de sfeer van uw interieur bepalen. De functionele kasten van Pastoe brengen iets unieks naar uw interieur. De kasten zijn er in verschillende vormgevingen en kleuren, zodat er voor iedereen een passende keuze bij zit. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Pastoe Landscape? Deze kast is helemaal zelf vorm te geven; u kunt hem tegen de muur laten zweven of op verschillende manieren op de grond zetten. Heeft u toch liever een andere afwerking? Bekijk dan de Pastoe Amsterdammer kast. Deze kast is ook aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren en is een goed voorbeeld van een kast die tijdloos blijft. Zelfs in diverse musea kan deze kast worden bewonderd! Met de handige rolluiken kunt u makkelijk spullen verbergen of juist laten zien. Heeft u interesse gekregen in Pastoe? Bekijk hier de hele collectie van Pastoe.

Hopelijk heeft u wat inspiratie gekregen om uw interieur eens een flinke boost te geven. Heeft u nog twijfels of loopt u nog ergens tegenaan? Wiechers Wonen geeft graag interieuradvies!