Categorieën

Uitgelicht: Rody Veldhuizen van Cloak

Rody Veldhuizen van interieurmerk Cloak deelt zijn passie voor interieur. Lees hier meer!

Iedere maand lichten we een fabrikant uit van één van de merken die u bij Wiechers Wonen vindt. We trappen deze nieuwe rubriek af met Rody Veldhuizen van het prachtige merk Cloak.

Al generaties lang een passie voor interieur

Rody Veldhuizen vertelt ons dat interieur en ontwerpen al in vele generaties van de familie verweven zit. Zijn opa Herman Veldhuizen begon al in 1956 met het vervaardigen van fauteuils, voetenbankjes en kloostertafels. Dit groeide uit tot Havee Meubelen, vernoemd naar zijn initialen H.V. Rody Veldhuizen is de derde generatie binnen Havee Meubelen. Hij staat nu samen met zijn neef Herman aan het roer.

Van de boom tot de bank

Havee Meubelen is één van de weinige meubelbedrijven die nog altijd alles in eigen huis produceert. "Van de boom tot de bank", zegt Rody. Alle tussenliggende aspecten en werkzaamheden gebeuren in eigen huis, waardoor flexibiliteit bij ons vanzelfsprekend is.

De Cloak collectie

De drie merken die voortvloeien uit Havee Meubelen zijn Lookline, Moduss en Cloak. De banken en fauteuils van Cloak zijn te vinden in onze winkels. Het favoriete meubelstuk van Rody? Het model 'Lake' uit de Cloak collectie, welke met ontwerper Hans Daalder tot stand is gekomen. "De luchtigheid, die eigenlijk geldt voor de gehele Cloak collectie, komt hier naar mijn mening 100% naar voren. De klant hoeft zich op geen enkele manier geremd te voelen in zijn stof-, leder- en kleurkeuze. Een unieke gepersonaliseerde bank is dan het eindresultaat!".

Rody over Wiechers Wonen

Volgens Rody stellen de vakkundige medewerkers van Wiechers Wonen de klant centraal. "Een tevreden klant laten genieten van een mooi interieur is altijd bovengeschikt aan het verkopen van meubelen. Daarnaast zijn de interieuradviseurs van Wiechers Wonen mensen met een 'meubelpassie' en inspireren ze de klant met een goed uitgebalanceerde collectie!".