Categorieën

Drie eetkamerstoelen van Bert Plantagie die u zelf kunt samenstellen

Ontdek de modulaire meubels van Bert Plantagie!

U kent het wel: die ene stoel of tafel heeft nét niet de kleur die perfect bij uw interieur past, of de kleur van het frame of armleuning is u net iets te standaard. In slechts een aantal stappen kunt u eenvoudig uw eigen eetkamer stylen door zelf te bepalen hoe de meubels eruit zien. Hoe? Ga voor eetkamermeubels van Bert Plantagie: u kunt ze zelf samenstellen! Van de kleur frame tot de stof op de zitting, rug en armleuning. Wij zetten drie prachtige voorbeelden van eetkamerstoelen op een rij, die u zelf kunt samenstellen.

1. Bert Plantagie Kiko eetkamerstoel

Bent u op zoek naar een eetkamerstoel met een stijlvol design? Dan is de Kiko eetkamerstoel van Bert Plantagie perfect. Deze stoel heeft een industrieel ontwerp en past daardoor in vele interieurs. Daarnaast kunt u naar hartenlust variëren met kleur. Houdt u van ultiem comfort? Kies dan voor de Kiko PLUS serie met luxe stoffering. De bekleding kunt u in iedere gewenste combinatie met stof en/of leer laten bekleden. Voeg een persoonlijke noot toe door te kiezen door een speels detail zoals een ingetrokken naad of sierknoop.

2.Bert Plantagie Joni / Blake

Wilt u uw eetkamer voorzien van een moderne look? De Joni eetkamerstoel van Bert Plantagie biedt een ruimtelijk aanzicht en zorgt voor een authentieke uitstraling. Op het gebied van afwerking en details kiest u eerst een van de drie kuip-mogelijkheden. Vervolgens heeft u de keuze uit maar liefst tien verschillende onderstellen. Daarna richt u zich op de kleur en de sfeer. Met meer dan 50 leer- en 200 stofkleuren creëert u uw eigen unieke eetkamerstoel.

Tip: de eetkamerstoel Joni past perfect bij de eettafel Hook van Bert Plantagie!

3. Bert Plantagie Spargo

Het geheim van de Bert Plantagie Spargo eetkamerstoel zit ‘m in zijn warme karakter en past daardoor helemaal thuis in uw woonkamer. De stoelen uit deze serie hebben allemaal namen die zijn ontleent aan allerlei dansen. De comfortabele Spargo heeft de mogelijkheid om de buitenkant een andere kleur of ander materiaal toe te passen t.o.v. de binnenkant.; of het nu ‘ton sur ton’ is of een combinatie van contrasterende kleuren. Kies daarna een afwerking voor de poten en creëer zo de eetkamerstoel die bij u past.

Wilt u na het lezen van deze blog zelf aan de slag met het combineren van materialen, kleuren en stijlen? Wij helpen u graag verder met het zoeken van uw droominterieur bij Wiechers Wonen. Neem contact op of vraag een vrijblijvend interieuradviesgesprek aan!