Categorieën

Uitgelicht: Bert Plantagie

Bert Plantagie van het gelijknamige interieurmerk deelt zijn passie voor interieur met u. Lees hier meer!

Iedere maand lichten we een fabrikant uit van één van de merken die u bij Wiechers Wonen kunt vinden. Deze maand is dat Bert Plantagie.

Over Bert Plantagie

Het bedrijf Bert Plantagie is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot het jaar 1958. Het bedrijf werd toen opgericht als ‘Smits Stalen Meubelen.’ In 2000 werd het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf koppelde en een nieuwe koers uitstippelde. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk dat in vele woonwinkels en in meerdere landen wordt verkocht.

Afgestemd op persoonlijke wensen

Bert vertelt ons dat Bert Plantagie zich veel richt op maatwerk. “Wij ontwikkelen en produceren maatwerk meubelen, voornamelijk eetkamerstoelen en eetkamertafels. Ze hebben niet alleen een tijdloos design, maar ze zitten ook nog eens fantastisch.” De eetkamerstoelen zijn bij Bert Plantagie volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Bert noemt ook heel toepasselijk het begrip ‘customized’, wat betekent dat de producten worden aangepast op basis van de wensen en behoeften van de individuele klant.

De Kiko-familie

Bert Plantagie heeft veel verschillende soorten producten binnen de collectie. Het favoriete product van Bert zelf? De Kiko-familie. “Mijn favoriete product is de Kiko-familie binnen onze collectie. Het product straalt uit wat Bert Plantagie is: jong, dynamisch, creatief en loyaal!”.

Bert Plantagie over Wiechers Wonen

Volgens Bert heeft Wiechers Wonen een onderscheidend karakter en doen de medewerkers er alles aan om de klant tevreden te stellen. Hij noemt de medewerkers van Wiechers Wonen dan ook “kundig en betrokken.” Verder omschrijft Bert Wiechers Wonen als volgt: “Wiechers Wonen heeft een geheel eigenzinnige presentatie, in een zeer warme en verzorgde omgeving.” Prachtig om zo’n compliment te mogen ontvangen!

Heeft u interesse in de meubels van Bert Plantagie? Bekijk dan hier de collectie!