Categorieën

Haal de rust van de natuur in huis met frisse kleuren

Het voorjaar is hét moment om de frisse kleuren van het buitenleven naar binnen te halen. Onze interieurstylisten adviseren u hier graag over: lees meer!

In het voorjaar en in de zomer ontluikt de natuur en zien we overal prachtige kleuren tevoorschijn komen. Dit is hét moment om de natuur op te zoeken en heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. De kleuren die we buiten tegenkomen, zien we steeds vaker terugkomen in interieurs. Groentinten - van heldergroen tot diepe olijftonen - geven een gevoel van kalmte en rust. Dit geldt ook voor mooie luchttinten, zoals grijs- en blauwnuances. Deze rustige en frisse kleuren maken uw interieur ruimtelijk en brengen de kalmte van de natuur in huis.

Hoe brengt u deze tinten naar binnen?

Deze tinten worden veelal op de achtergrond toegepast, bijvoorbeeld op een van de wanden in uw woning. Ook in verschillende meubelen komen deze tinten terug, op een lichte en rustige manier. Dit zien we vooral in grotere objecten, zoals banken. Pastel en vergrijsde pasteltinten met een vleug groen of blauw geven uw interieur diepte en zorgen voor prachtige zachte contrasten met uw andere meubelen.

Combineer frisse met warme kleuren

De combinatie van frisse natuurtinten met warme, sprekende kleuren versterkt het rustgevende effect. Zeker in fauteuils en kussens, in mooie karpetten in de kamer en ook op de wanden zien we warme tinten steeds vaker terugkomen. Door slim gebruik te maken van kleuren, worden de contrasten tussen uw meubelen zachter en wordt het meer één geheel.

Onze interieurstylisten helpen u graag met het toepassen van kleurentrends in uw interieur. Plan een afspraak voor interieuradvies op maat of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Zachte vormen en strakke lijnen met Design on Stock

Strakke lijnen, gecombineerd met zachte vormen en prachtige materiaalkeuzes in mooie kleuren; dit typeert de zitmeubelen van Design On Stock. Alle meubelen van dit Nederlandse kwaliteitsmerk worden in Nederland ontworpen én geproduceerd. De Vilaz, de nieuwste bank van het merk, is een prachtig voorbeeld. De royale en comfortabele bank wordt opgebouwd met verschillende elementen. Zo kunt u het formaat en de opstelling zelf samenstellen. Deze bank in daarnaast vele kleuren en materialen te verkrijgen, zodat hij altijd in uw interieur past.

Onze interieurstylisten staan voor u klaar

Wiechers Wonen is dé interieurwinkel voor luxe elementenbanken, comfortabele fauteuils, gezellige eettafels en eetkamerstoelen en meer prachtige meubelen. Onze deskundige interieurontwerpers helpen u graag met het stylen van uw woonkamer, eetkamer of andere ruimte in uw woning. Met onze speciale 3D-software kunnen we een driedimensionale weergave van uw interieur maken. Hier plaatsen we vervolgens de bank, fauteuil of andere meubelen van uw keuze in. Zo lijkt het net alsof u nu al door uw nieuwe interieur loopt!

Wilt u graag een afspraak maken met een van onze interieurstylisten, of heeft u een vraag? Plan een afspraak in of neem contact met ons op. We verwelkomen u graag in een van onze showrooms in Dwingeloo of Ommen!