Categorieën

Beweeg mee met de seizoenen met een leefopstelling in uw interieur

's Zomers genieten van de bloeiende tuin en in de herfst terug naar een knus interieur: het kan met een leefopstelling! Bekijk onze tips hier.

De tuin bloeit volop en die eerste kop koffie smaakt nóg lekkerder op uw terras: het is zomer! Nu de zon schijnt, zijn we veel meer gericht op het buitenleven. Toch houden we in ons interieur vast aan onze gebruikelijke meubelopstelling. Met de juiste meubelen en enkele kleine aanpassingen kunt u deze opstelling anders insteken, zodat u de natuur naar binnen haalt en nog meer geniet van de zomer.

Deze trend, de flexibele leefopstelling, zien we steeds vaker terugkomen. We adviseren u dan ook graag om te kiezen voor luxe meubelen die multifunctioneel inzetbaar zijn. Hiermee kunt u makkelijk variëren met de opstelling en meebewegen met de seizoenen.

We voeren u in dit blog graag mee langs enkele prachtige en multifunctioneel inzetbare meubelen. Stuk voor stuk ware eyecatchers, die u helpen om uw woning op een hele andere manier te beleven!

Uw woonkamer opnieuw ontdekken met een modulaire bank

Ultiem zitcomfort, oogstrelend design én de kwaliteit die u van Duitse designers gewend bent: dat is de modulaire bank Volo van het Duitse designmerk Rolf Benz. De Volo bestaat uit verschillende, los te verkrijgen onderdelen. Deze delen zijn ook nog eens te verkrijgen in meerdere kleuren en materialen. Zo creëert u altijd een opstelling die past bij uw woonkamer, uw smaak én het seizoen.

Een modulaire bank past helemaal in een leefopstelling en biedt u de mogelijkheid om te volop te variëren en te combineren. In het voorjaar kunt u de bank bijvoorbeeld in een ‘eilandengroep’ plaatsen. Zo creëert u aan twee kanten van de bank zitruimte. Één kant kan dan gericht zijn op de zithoek, terwijl de andere zijde een uitzicht over uw terras of de bloeiende tuin biedt.

Bekijk de Volo en andere elementenbanken in ons overzicht. De Volo is alleen aanwezig in onze vestiging in Dwingeloo.

Pure eenvoud, verrassend veelzijdig én een ware eyecatcher

Ontwerper Bart Vos merkte vanuit zijn beroep dat hij behoefte had aan flexibiliteit. Dit vond hij te weinig in gewone tafels, die hij te statisch vond. Daarom besloot hij de oplossing zelf te ontwerpen: de spectaculaire Kodama tafel, die hij maakte voor het Nederlandse meubelmerk Pilat&Pilat.

De Kodama bestaat uit 7 losse elementen die samen een vierkant vormen. Afzonderlijk of als combinatie van losse delen is de tafel volledig naar uw voorkeuren samen te stellen. De set is met de unieke vormen en visie een écht statement meubel.

Deze prachtige tafel is leverbaar in verschillende houtsoorten, waaronder eiken en walnoot. U kunt de tafel bewonderen in onze vestigingen in Dwingeloo en Ommen.

Kies eens een ander uitzicht met een comfortabele draaifauteuil

Een van onze favoriete meubelen in een leefopstelling is de draaifauteuil. De draaifauteuil is een comfortabel en praktisch meubel, dat van nature makkelijk met u meebeweegt. In de lente en ´s zomers draait u de stoel richting de tuin en geniet u van een groen uitzicht. Krijgt u bezoek of zit het weer even niet mee? Dan is de stoel in één beweging weer gericht op uw zithoek.

De Gustav fauteuil van het Nederlandse meubelmerk Label is een sterk voorbeeld van een fauteuil die comfort en functionaliteit perfect combineert. Dit model is naar uw wensen samen te stellen in verschillende kleuren en mooie materialen. Met de open zijkanten nodigt de fauteuil u uit om plaats te nemen en biedt de Gustav u een heerlijk vrije zit.

Wilt u meer variëren met meubelen?

Het creëren van een flexibele leefopstelling kan een spannende overgang kan zijn. Onze interieurspecialisten helpen u hier graag bij. Ze kijken mee naar uw huidige interieur en uw voorkeuren en zetten vervolgens onze speciale 3D-software in. Hiermee maken ze een visuele weergave van uw woning, met daarin de meubelen van uw keuze. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe de kleuren, vormen en formaten van een modulaire bank of een design draaifauteuil optimaal tot hun recht komen.

Plan direct een afspraak voor interieuradvies in met een van onze specialisten of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft.