Categorieën

Design meubels met een knipoog bij Wiechers Wonen

Bent u op zoek naar design meubels die net even anders zijn? Ontdek dan de design meubels met een knipoog bij Wiechers Wonen!

Verschillende stijlen met elkaar combineren binnen uw interieur is lastig, maar geeft een verrassende draai aan een woonruimte. Toch kan het vinden van dat ene meubel dat net even anders is, lastig zijn. Wij vertellen u graag meer over meubelstukken met een eigenzinnig element en een knipoog, die hét verschil kunnen maken in uw woning.

De perfecte basis: Leolux Parabolica Draaifauteuil

Design fauteuils zijn de perfecte basis voor het interieur. Bang dat deze ten koste gaat van comfort? Bij de Parabolica Draaifauteuil van Leolux wordt gedacht aan alle aspecten. Deze fauteuil staat goed op zichzelf en trekt meteen de aandacht. U kunt de Leolux Parabolica namelijk gebruiken als gewone stoel, maar ook als werkblad. Daarnaast accentueert de asymmetrische vorm van de Leolux Parabolica verschillende kleuren die mogelijk zijn toe te passen. Comfort en design gaan bij deze fauteuil hand in hand en met een beetje fantasie doet deze denken aan een penseelstreek.

Leolux Gynko bank

Het bankstel is naast de fauteuil een van de meest belangrijke elementen in uw interieur. Vanwege de omvang is een bank dé eyecatcher van uw zithoek, maar ook vanwege de hoeveelheid tijd die u op dit meubel doorbrengt. Om die reden is het belangrijk dat de bank is voorzien van optimaal comfort én een eigenzinnig detail waar u niet op uitgekeken raakt.

Een bijzondere design bank uit de collectie is Gynko bank van Leolux. Ook dit zitmeubel is voorzien van het ultieme comfort waar Leolux zijn naam eer aan doet. De Gynko bank van Leolux zorgt door zijn mooie ronde vormen voor een zacht en vriendelijk uiterlijk en nodigt uit om heerlijk op te relaxen. Het fijne aan deze bank is dat de armleuningen omhoog gezet kunnen worden om er helemaal tegenaan te kunnen kruipen. Ook kunt u met de verschillende aanbouwelementen eigen combinaties maken, zodat de bank helemaal is afgestemd naar uw stijl. De ronde en volle vormen van de bank zorgen ervoor dat de bank de uitstraling van een mond heeft. Ziet u de vergelijking met het bekende schilderij van de lippensofa van kunstenaar Dali?

Bert Plantagie Seven eettafel

Niets is fijner dan een grote design eettafel die uw eethoek helemaal afmaakt. Een tijdloos meubel die goed op zichzelf kan staan en waar u nog jaren plezier van zult beleven. De eettafel Seven van Bert Plantagie leent zich hier perfect voor. De Seven van Bert Plantagie dankt zijn naam aan de roestvrije onderkant door de op het getal 7 lijkende poten. Door de schuine poten is er veel ruimte om gemakkelijk aan te schuiven met stoelen of een bank. De poten lopen door in het dik houten tafelblad en maken het een praktische en stijlvolle designtafel die de show steelt in uw eethoek.

Wilt u deze design meubels met een knipoog bewonderen in de showroom? Informeer of ze in de winkel staan door contact op te nemen en kom langs in één van onze woonwinkels!