Categorieën

De leukste design cadeautips voor de feestdagen

Bent u op zoek naar een mooi cadeau? Met de design cadeautips van Wiechers Wonen maakt u uw verlanglijstje voor de feestdagen compleet!

1: Luceplan Fortebraccio 2: Vitra House Bird 3: Design On Stock Mason 4: Montis Beanie

5: Design On Stock Waiter 6:Vitra Classic tray Baby’s breath 7: Vitra Clocks Sunburst

De feestdagen komen er weer aan! Dit jaar zijn ze uiteraard anders dan anders, maar daarom proberen we er des te meer een gezellige tijd van te maken. De feestdagen zijn hét moment om iemand eens extra in het zonnetje te zetten. In deze blog hebben wij een aantal design cadeautips geselecteerd van interieur accessoires, waarmee u gegarandeerd iemand blij maakt!

Interieur accessoires voor de feestdagen

Niets is leuker dan wat extra sfeer in uw woning tijdens de feestdagen. Dit kan met mooie accessoires, zoals wanddecoratie Mason van Design On Stock of met sfeerverlichting zoals de Fortebraccio van Luceplan. Daarnaast kan een fauteuil in uw woonkamer of zithoek uiteraard niet zonder de stijlvolle poef Beanie van Montis. Deze poef is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u deze laten matchen met uw interieur of met de stijl van degene aan wie u hem cadeau doet.

Inspiratie voor kleinere accessoires

Wilt u liever een kleiner accessoire cadeau doen? Dan is de elegante House bird van Vitra absoluut geschikt. Deze houten vogel is klein maar fijn én daarnaast ook een echte design klassieker.

De waiter van Design On Stock biedt daarnaast ook eindeloze mogelijkheden. Zo is hij met zijn opstaande rand en handige hengsel een perfect geschenk voor tijdens de feestdagen. Dit dienblad leent zich perfect om drankjes en hapjes mee te serveren of om neer te zetten ter decoratie. Ook kunt het dienblad Waiter combineren met een Barrel kruk en op die manier gemakkelijk een bijzettafel creëren.

Eigenzinnige accessoire cadeaus


Wanneer u uw lijstje toch liever aanvult met een iets eigenzinniger accessoire, is de Vitra Sunburst Clock uiterst geschikt. De Sunburst Klok is onderdeel van de collectie Wall Clocks die George Nelson voor Vitra ontworpen heeft. Deze eyecatcher is leuk om te geven aan een ander óf aan uzelf!

Wilt u er zeker van zijn dat specifieke accessoires in onze winkels aanwezig zijn? Bel ons dan. De voorraad is beperkt!

Bent u op zoek naar meer inspiratie voor meubelen en accessoires? Bekijk wooninspiratie en volg ons op Pinterest!