Categorieën Direct naar Pilat&Pilat overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Pilat&Pilat Joop bijzettafel behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Pilat&Pilat

Pilat&Pilat

Bij het Friese merk Pilat&Pilat zijn de designer meubels geworteld in de traditie van houtbewerking. De houten design meubels staan bekend om hun duurzaamheid en rijke maar vooral vertrouwde uitstraling. Daarnaast draait het bij Pilat&Pilat om mensen. Zodoende krijgt ieder meubel de naam van een familielid!

De collectie van Pilat&Pilat meubelen bestaat uit eetkamertafels, bijzettafels, salontafels, stoelen, banken, kasten en dressoirs. Bij Wiechers Wonen vindt u een greep uit dit aanbod.

Pilat&Pilat tafel

Is uw tafel aan vervanging toe? De tafels van Pilat&Pilat zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan houtsoorten als eiken, walnoot, esdoorn, iepen, kersen en voor buitenmeubilair acacia.

Pilat&Pilat eettafel

Bent u op zoek naar wooninspiratie voor de eetkamer? De eetkamer is de belangrijkste plek in uw huis. Het is een plek waar iedereen samenkomt voor het eten, een gesprek voert of een spelletje speelt. Een fijne eettafel om met de hele familie aan te zitten kan daarom echt het verschil maken. De moderne houten eettafels van Pilat&Pilat zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hebben een warme, rijke uitstraling.

Pilat&Pilat salontafel

Een salontafel is één van de meest gebruikte meubelstukken in ieder interieur. U kunt u de Pilat&Pilat salontafel Meint gebruiken als opbergruimte voor tv-accessoires en om een kopje koffie of thee op te zetten. Pilat&Pilat heeft een ruime keuze aan houten salontafels die geheel met de hand zijn gemaakt.

Pilat&Pilat kast

Op zoek naar een Pilat&Pilat kast? De Pilat&Pilat kast Hotze kan in verschillende afmetingen en houtsoorten worden gemaakt. Houtsoorten welke tot de mogelijkheden behoren zijn eiken, iepen, esdoorn, kersen en walnoot.

Waar kunt u de meubels van Pilat&Pilat kopen?

Bekijk onze online collectie van Pilat&Pilat of bezoek één van onze woonwinkels. Onze winkels in Ommen (Overijssel) en Dwingeloo (Drenthe) beschikken over een uitgebreide collectie Pilat & Pilat meubelen. Bekijk hier onze winkels of neem contact op voor vragen of interieuradvies.

Pilat&Pilat

Weergave: