Categorieën Direct naar Bert Plantagie overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Bert Plantagie Bijzettafel Hyde rust opruiming behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bekijk hier de prachtige collectie meubels van Bert Plantagie. Voor elke ruimte in uw huis biedt Bert Plantagie eigentijdse eettafel en eetkamerstoelen.

Zo zijn de eettafels van Bert Plantagie leverbaar in diverse houtsoorten, maar ook in keramiek. Keramiek op de tafelbladen is uitermate praktisch, maar toch straalt dit ook warmte uit. Ook kan deze keramiek op maat worden gemaakt. Veel tafels kunnen op maat worden gemaakt! En dat tegen slecht geringe meerkosten. Bij de eetstoelen is er keuze uit verschillende stoffen, leder en verscheidene kleuren. Heel veel eetkamerstoelen zijn mogelijk met een vaste poot, maar wielen kunnen ook vaak worden toegepast. De collectie omvat veel unieke designs, van super strak tot speels en eigenzinnig. Qua kleurgebruik zijn felle kleuren mogelijk, zoals pittigblauw, Ferrari-rood en kanariegeel tot sobere, ingetogen kleuren zoals zwart of crème.

De oorsprong
Bert Plantagie is een oer-Hollands meubelbedrijf wat begon in 1958 als ‘Smits Stalen Meubelen’. In 2000 is het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die een nieuwe draai aan het bedrijf gaf. Hij focuste op subtieledesigns en onmiskenbare kwaliteit. Inmiddels in Bert Plantagie zo gegroeid, dat het is vele woonwinkels in meerdere landen wordt verkocht.

Waar kun je de meubels van Bert Plantagie kopen?
Onze beide winkels in Ommen (Overijssel) en Dwingeloo (Drenthe) hebben een uitgebreide collectie eethoeken staan. Is het nu de moeite om van Zwolle, Groningen, Enschede, Almelo, Assen, Emmen of Hoogeveen naar Dwingeloo (Drenthe) of Ommen (Overijssel) te rijden? Bekijk hier onze winkels. Met een drone zijn wij de winkel doorgevlogen. Of bekijk op uw gemak de gehele collectie in onze woonwinkels en laat u inspireren!

Bert Plantagie Collectie

Weergave: