Tv meubel Ameno

Spectral Ameno is het wandmeubel geschikt voor tv, en bijbehorende randapparatuur zoals een soundbar, blu-ray speler en Apple tv. Dankzij een geheel uit aluminium vervaardigd ontstaat er een ruggengraat waarbij de kracht en stabiliteit tot uitdrukking komt. Dezelfde ruggengraat zorgt ervoor dat alle wirwar van kabels, docking voor de smartphone, en stekkerdoos op een slimme manier worden weggewerkt. Kiest u voor een zwevend tv wandmeubel? Ameno maakt het mogelijk, met een draaibare tv-beugel op het meubel biedt Ameno genoeg kracht en stabiliteit vanuit de ruggengraat om te kiezen voor een enkellaags tv wandmeubel.

Niets is te gek voor Ameno. De materiaal veelvoud laat u kiezen uit verschillende houtsoorten, aluminium, keramiek en glas in glossy of gesatineerde afwerking. Daarbij heeft u ook nog eens de keuze uit maar liefst 2.000 unieke NCS-kleuren. Met Ameno bent u in feite zelf de architect van uw eigen tv wandmeubel.

Maak het ontwerp van uw wandmeubel helemaal compleet door de integratie van een compleet soundsysteem, bijpassende hangkasten in verschillende hoogtes horizontaal of verticaal. Vitrinekasten of alleen staande verticale kasten tot maar liefst 189 cm hoogte.

Productinfo aanvragen

U kunt Spectral, Ameno toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Spectral, Ameno in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies