Categorieën

Uw interieur omtoveren tot een hotel chique stijl

Met de herfst in aantocht wordt het tijd om uw woningn weer wat warmer aan te kleden. Iets wat de laatste tijd enorm populair is, zijn interieurs van boetiekhotels. Deze trend brengt een warme, gedurfde en luxe uitstraling met zich mee. Lees verder en ontdek hoe u zich met een paar aanpassingen in uw eigen chique hotel waant!
  • ± 1 minuut

Het interieur van een chique hotel

De boetiekstijl ziet u tegenwoordig terug in veel verschillende ruimtes: hotels, maar ook restaurants en (kleding)winkels. Het is niet voor niets een populaire trend, want het is een lust voor het oog. Rijke materialen als velours, satijn en hout zorgen in combinatie met robuust metaal en zwart kunststof voor een verrassende mix tussen een stoere en romantische uitstraling. De Vitra Softshell eetkamerstoel belichaamt dit compleet. Met het gebruik van gewaagde kleuren als donkergroen, petrol en okergeel, dient de hotel chique stijl als een echt interieur statement.

Het combineren van materialen, kleuren en vormen

Een statement maakt u door niet bang te zijn opvallende materialen, kleuren of prints in uw interieur te gebruiken. De structuur van een zachte stoffen bank, zoals die van de Gelderland 7880 Embrace bank met fluwelen kussens zorgt voor een luxe uitstraling. Gaat u liever voor een subtielere aanpak? Deze stijl is al in uw interieur te brengen door de toepassing van strakke vormen, met bijvoorbeeld de Montis Flint salontafel. Het hout en metaal creëert een perfecte balans tussen het robuuste en verfijnde. Maak het geheel af met grote kamerplanten en creëer een warm onthaal voor al uw gasten in uw woonkamer in hotel stijl.

Ga voor chique met goud als accentkleur

Iets wat niet in een boetiekhotel kan ontbreken, is het chique goud. Het past perfect bij luxe materialen als fluweel, marmer en rustieke houten vloeren. De bijzondere tafellamp Artemide Fato Gold is hier een goed voorbeeld van. Een prachtig, abstract kunstwerk. Wilt u iets minder pronken met het goud? Pas het dan toe op deurgrepen, kussenhoezen of andere kleine objecten.

Wilt u weten hoe u deze warme, chique hotel stijl toepast in uw woning? Kom gerust eens langs in onze showrooms in Dwingeloo en Ommen. Wij staan klaar met passend interieuradvies. Maak hier uw afspraak.