Categorieën

Lekker loungen: zes mooie banken waarop u dat kunt doen

Een nieuwe bank kopen is alles behalve makkelijk. Er zijn veel modellen om uit te kiezen; soms ziet u door de banken de winkel niet meer. Wij maken het proces makkelijker voor u en laten u zes mooie banken zien waar u heerlijk op kunt loungen.

1. Design On Stock Bloq bank

De prachtige Bloq bank van Design on Stock combineert in zijn ontwerp robuuste en verfijnde elementen. De bank zit heerlijk comfortabel en is perfect om op te loungen. Niet te vergeten dat de bank naar eigen smaak aan te passen is; hij is verkrijgbaar is vele kleuren en stoffen. Hier kunt u de bank bekijken.

2. Montis Axel bank

De Axel van Montis is een moderne bank met verschillende elementen. Elegant en een tikkeltje nonchalant. De brede zitting van de bank in combinatie met de comfortabele kussens zorgt ervoor dat u heerlijk kunt loungen.

3. Linteloo Fabio bank

Een echte klassieker; dat is de Fabio van Linteloo. De kussens voelen aan als dons, waardoor u heerlijk wegdroomt in deze comfortabele bank. Door te spelen met elementen, creëert u de ideale bank voor elke woonsituatie, een klein of groot huishouden.

4. Leolux Bellice bank

De banken van Leolux zijn aan al uw zitwensen aan te passen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een hard of zacht zitvlak, een hoger of lager comfort, een vaste of verstelbare brede arm; de Bellice van Leolux kan het allemaal!

5. LABEL Moby Dick driezitsbank

De Moby Dick bank nodigt iedereen uit om te gaan zitten en heerlijk te ontspannen. Met de kwaliteit van LABEL, de ronde vormen en de prachtige afwerking is dit een bank voor iedereen. Wilt u wat hoger zitten, maar toch lekker loungen? Met de Moby Dick kan het. Bekijk de bank nu op onze website of in een van onze woonwinkels.

6. Cor Conseta hoekbank

De Cor Conseta hoekbank bestaat uit losse elementen. Dit creëert de mogelijkheid om verschillende banken samen te voegen en uw perfecte loungebank te creëren. De basis is er, maar u kunt uw eigen smaak zeker nog toevoegen! De bank is aanwezig in onze showroom in Dwingeloo, waar we u graag meer over de mogelijkheden vertellen.

Heeft u uw ideale loungebank uit deze zes nog niet gevonden? Geen zorgen. In de showrooms van Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen hebben we nog veel meer. Benieuwd? Bekijk onze website of kom langs!