Reviews van klanten

Wat vindt u van Wiechers Wonen?

Uw naam:
Ton en Jenny op 26-12-2015 om 18:04
We zouden even rondneuzen met de focus op een tafel. Ineens viel ons oog op een kleed in de vorm van een beest. Nog nooit eerder hadden we zoiets gezien. Liefde op het eerste gezicht. Gelukkig mocht het kleed direct mee naar huis om uitgeprobeerd te worden. Daar nu ligt het nu nog! Wat zijn wij er blij mee. Wiechers: top!!
Gerrit en Elleke Laarman op 26-12-2015 om 14:35
Voor wooninspiratie, sfeer en prettige hulp, fijn om hier weer te zijn.
A vd Werff op 26-12-2015 om 14:09
Weer blij verrast, zo'n prachtige zaak. En veel succes gr fam vd Werff
M. Rotteveel op 24-12-2015 om 12:07
Vriendelijke ontvangst en uitstekend inlevingsvermogen van de medewerkers met betrekking tot de wensen van de klant. Goede adviezen gekregen en uiteindelijk zeer tevreden met de afronding en de aankoop van Wiechers wonen
Rico IJzerman op 28-11-2015 om 12:18
Prachtige winkel Top advies
Rico IJzerman op 28-11-2015 om 12:18
Prachtige winkel Top advies
K ter WIEL GRONINGEN op 25-11-2015 om 12:00
Geweldige service. hartelijk dank!
Hans & Karien op 21-11-2015 om 14:20
Wij genieten iedere keer weer van al het moois bij Wiechers, deze keer een goed adviesgesprek gehad en een mooie bank gekocht. Mooie ruime opstelling, rustige sfeer. Ook als je alleen maar komt kijken, is dat prima!
will Neumann op 21-11-2015 om 12:01
fantastisch, prachtig, ruim en smaakvol.
G.T. van de Sant op 29-10-2015 om 12:12
lekker rustig kunnen genieten van al die mooie spullen. Goed geholpen door Patricia zonder veel druk. afspraak gemaakt. komt goed.
Inge van der Wijk op 28-10-2015 om 15:17
Ls., Gisteren mijn prachtige 3 zits Leolux bank ontvangen. (blauw) De kleur is zo mooi en ik ben er heel blij mee; hij zit fantastisch. Ook heel blij ben ik met mijn Moooi kandelaar Bold small. Allebei top!
Annie en Henk op 23-10-2015 om 16:48
Wat een fantastische showroom, super huiselijk en sfeervol ingericht en een zeer gastvrij ontvangst met deskundig advies door erg enthousiast medewerker.
Jannes en Wietske v.d.Velde uit Assen op 23-10-2015 om 14:39
Geweldig wat een onthaal, met een heerlijk kop koffie en wat lekkers erbij. mooie meubels etc. Leuk hoor.
Freerk en Margreet op 23-10-2015 om 13:13
Rustige winkel. Gastvrije ontvangst. Prima advies.
Freerk en Margreet op 23-10-2015 om 13:13
Rustige winkel. Gastvrije ontvangst. Prima advies.
Thea en Jan de Lange. op 21-10-2015 om 13:54
Wij vinden het een heel prettige winkel. Groot en ruim . Goed overzicht en prettige bediening.
fam. Hekman op 17-10-2015 om 14:47
Mooie, bijzondere meubels die je niet overal ziet.
martien en willy verhoeven op 10-10-2015 om 13:18
bijzonder wat een klasse zaak gr,
Ernie en Bram op 03-10-2015 om 16:20
Prachtige Zaak!
Aafke Suringar, Assen op 21-09-2015 om 13:54
Prima winkel! Aardige mensen! Je voelt je er 'thuis'!
Veninga op 19-09-2015 om 13:22
Heerlijke binnenkomst met koffie en roomboterkoek zelfgebakken! Prachtig moderne meubelen. We komen zeker nog een keer kijken en wellicht iets kopen!
Mia Heere en Peter Waters op 18-09-2015 om 10:37
Hoewel wij in het westen van het land wonen hebben wij al twee keer tot volle tevredenheid een aankoop gedaan bij Wiechers Wonen. De sfeer, uitstraling van de winkel. de collectie en de zeer vriendelijke, gastvrije en deskundige bejegening hebben daarbij de doorslag gegeven. Indien van toepassing, komen wij zeker bij u terug.
Saskia Jans op 17-09-2015 om 21:51
Op 12 juli schreef ik mijn eerste review over de aankoop en de service daarna van Wiechers. Een keurige reactie daarop van Wiechers en een vriendelijk bezoek daarna bij ons thuis. Een heel prettig gesprek gehad waarin de verschillende mogelijkheden werden besproken. Mogelijkheden die er wel bleken te zijn omdat er bij Pode/Leolux een aanpassing van hun garantievoorwaarden had plaatsgevonden. We zijn er nu op een goede manier uitgekomen. Fijn dat er toch bedrijven bestaan die meedenken met hun klanten en waar er uiteindelijk werk van wordt gemaakt om samen tevreden verder te gaan. Onze banken worden opnieuw bekleed, via Wiechers, en we vertrouwen er op dat alles goed komt. Oh ja, en de koffie? Die is heerlijk in Dwingeloo!
geert de jong op 14-09-2015 om 10:54
zeer goede voorlichting bij een prettige ontvangst in een zaak met een prettige uitstraling
Janneke, Heerhugowaard op 10-09-2015 om 21:50
prachtige winkel om in rond te dolen.mooie meubels en verrassende wanddecoratie.
Annita Weijman/Geertje Dijkstra op 05-09-2015 om 16:44
Geweldige mooie en aparte meubelzaak is, reuze vriendelijk personeel!!!
nelleke ham op 01-09-2015 om 15:53
oogstrelend mooi
Albert Wolterman op 01-09-2015 om 15:29
Heel veel moois te zien in een prachtig pand! Wij komen zeker terug.
L. van Hezik op 26-08-2015 om 15:39
Bijzonder mooie weergave van de hele meubelcollectie, hoe het qua kleurstelling, decoraties en verschillende materialen in alle rust overzichtelijk wordt aangeboden! Complimenten!
frits postema op 04-08-2015 om 17:08
na 47 jaar nog steeds super gastvrij en een eigentijds assortiment. frits en Tineke Postema, KREWERD
Astrid Jansen op 01-08-2015 om 11:23
Vriendelijk en gastvrij ontvangen. We konden prettig eerst zelf kijken en daarna goed geadviseerd door een bevlogen verkoper.
Henk Meinema uit Broek in Waterland op 31-07-2015 om 17:15
Wat een geweldige collectie in een unieke en prachtige showroom! En......een zeer gastvrije en deskundige ontvangst. Chapeau!
Alida op 31-07-2015 om 17:01
Altijd een feestje even Wiechers te bezoeken. Of je nu veel koopt, weinig of niets, altijd een zeer klantvriendelijke ontvangst.
Piet en Erna Brummer op 31-07-2015 om 16:45
Prachtige zaak, mooie collectie (hier vind je altijd wat)in een prachtig interieur (lees: landschap). En niet onbelangrijk: aardige lui ook!
fam. V op 30-07-2015 om 16:33
indrukwekkend , design , we komen nog een keer terug , m.vr.gr. fam. V
xxx op 29-07-2015 om 16:25
3 verkopers gezien maar niemand heeft zelfs maar de moeite genomen ons te groeten!! Slecht hoor !!
TD op 29-07-2015 om 15:17
Een hele mooie zaak en we hebben een goede en gezellige rondleiding gehad van Patricia. We komen zeker nog een keer terug
Rien Kortman en Annette Vleming op 25-07-2015 om 13:13
Prachtige zaak met mooie en goede keuze aan moderne meubels. Prettige, klantvriendelijke ontvangst. Reden om terug te komen uit het westen. Rien en Annette
Sietske en |Harm Meertens op 22-07-2015 om 13:51
Onze ervaring met Wiechers woonwinkel is goed, we kunnen de winkel aanbevelen.
jeroen en eva op 15-07-2015 om 17:14
ik vind alles er mooi
Fam. Strikwerda op 15-07-2015 om 17:03
Prettige zaak ,waar je je welkom voelt en klantvriendelijkheid voorop staat.
Fam. uit Emmen op 15-07-2015 om 14:00
Bijzonder leuke zaak (zeer smaakvol) Heel goed advies! Ook thuis.
Saskia Jans op 12-07-2015 om 15:42
Tijdens onze aankoop van een zo'n 3 jaar geleden zijn wij prima geholpen door de verkoopadviseurs van Wiechers Wonen in Dwingeloo. Een prachtige zaak ook. Ook de levering verliep vlekkeloos. Echter, nu ruim 3 jaar later vertoont onze bij Wiechers aangeschafte Pode bank en poef vergevorderde slijtageplekken in de stof. Losse draden en doorgezakt koudschuim is niet wat wij in gedachten hadden toen wij kochten. Wiechers stuurt Pode naar ons toe. Die komt met een coulance regeling oor herstofferen, wat zoveel inhoudt dat wij de helft van de stofferingskosten zelf moeten betalen (ca. Eru 1.250). Navraag leert ons echter dat de normale stoffereringskosten eveneens dit bedrag zijn. Blijgemaakt met een dode mus dus. Als we daarna een beroep doen op Wiechers, de verkoper dus, geven ze niet thuis. Nogmaals dus een mooi zaak, prima verkopers, maar service naderhand in onze ogen niet zoals het hoort.
Rita Wolters-Kregel op 04-07-2015 om 16:10
Onze allereerste kennismaking was via de website. Onze complimenten voor deze fantastisch verzorgde website Bij aankomst werden wij aangenaam verrast. Na een hartelijk verwelkom werd ons meteen een glaasje drinken aangeboden. Vervolgens werden wij geattendeerd op de meest logische looproute door het pand. Na onze eerste ronde werd belangstellend geïnformeerd naar onze bevindingen waarna wij overgingen tot de aankoop van een prachtig bankstel en 2 stoelen. Hartelijk dank voor uw geduld en gastvrijheid.
M.Schmalz-Mulder op 04-06-2015 om 12:17
Iedereen die mij geholpen of geadviseerd heeft, is deskundig. Heel plezierig om dat te ervaren.En dat de winkel prachtige meubels heeft is in alle reviews te lezen en dat vind ik ook.Alles wat mij aangeraden is, klopt. Geweldig!
Wim en Jeannette Velthuis op 30-05-2015 om 16:27
Super mooie woonwinkel met een prachtige collectie. Rustige uitstraling met mooie kleurencombinaties. Een genot om hier te vertoeven. Prettige interieurspecialisten die er zijn op het moment dat jij dat wilt.
Rien & Ria van der Linden op 30-05-2015 om 15:47
Uitstekende professionele interieur advisering en heel prettige ontvangst. Prachtige presentatie opgemaakt op basis van onze wensen en ideeen. Wij kijken in spanning uit naar onze nieuwe meubels.
Roland op 20-05-2015 om 12:00
Top winkel met zeer mooie meubelen. Zeer tevreden over de Flexibiliteit van de medewerkers en de snelle Levering van een top bezorger. Dit is de service van Wiechers Wonen waar ik graag voor terugkom.
tjerk op 06-05-2015 om 17:10
een geweldige zaak
Nijland op 06-05-2015 om 14:29
Geachte Wiechers, Voor de eerste keer hier geweest en zijn blij verrast. Wat een mooie ruimtes en meubelen. Exclusief en fors geprijst, maar tijdloos en van goede kwaliteit. Mooie sfeer impressies en we hebben nieuwe ideeen opgedaan.
Pepijn op 25-04-2015 om 16:14
Prachtig
Yvonne van Veldhoven, Den Haag op 17-04-2015 om 23:07
Een bezoek aan Wiechers is een beleving. Goede verzorging, goed advies en fijne aankoop. Een reis uit de Randstad waard.
H. Boerhof op 13-04-2015 om 15:17
Mooi collectie overzichtelijk opgesteld zo het hoort.
Fam. doorn op 12-04-2015 om 11:49
De gastvrijheid en de sfeer verraste. De kennis van het product, war we kochten en de goede afspraken t.o.z. Van de levering, maakte ons bezoek tot een feestje.
Familie de Vries op 03-04-2015 om 14:23
Wat een prachtige winkel. En wat een hartelijke ontvangst. De koffie is heerlijk. Uitgebreide collectie, veel gezien en gezeten. Niet minder belangrijk, als 't ooit nodig is, de service is BUITENGEWOON goed (zelf ervaren). Wij komen hier graag!
C op 31-03-2015 om 09:25
mooie spullen !!!!! :-)
Dieny en Wim, Leeuwarden op 30-03-2015 om 15:00
Een mooie moderne winkel. Zeer prettig geholpen en een goede follow up. Een vakkundige plaatsing van het wandmeubel door vakkundige monteurs (Geert en Harrie) met een klantvriendelijke instelling, die zich er bepaald niet van af maakten.
Bart & Gé Zwartsenburg op 27-03-2015 om 13:52
Uitstekende uitgekiende collectie in een mooie ambiance.Wij zijn uiteraard weer geslaagd.
carel en jeanni nankman op 27-03-2015 om 13:10
prettige aangename showroom. Royale keus en gastvrij onthaal.
Mark op 21-03-2015 om 12:49
Een mooie collectie met een vriendelijke bejegening. Collectie wijkt gelukkig af van wat je overal ziet.
Toon en Catriene van Beek op 14-03-2015 om 16:22
Prachtige winkel, hele prettige bejegening, reden genoeg om naar Ommen of Dwingeloo te gaan. We zijn heel tevreden.
karin op 14-03-2015 om 13:26
We hebben op zaterdagochtend heerlijk rustig de mooie en uitgebreide collectie bij Wiechers bekeken. We verlieten de winkel met de tonen van piano muziek en de geur van verse appeltaart en in gedachten de prachtige zaken waar we nog over na willen denken....
Geert en Fenny Geerts op 08-03-2015 om 23:16
Warm ontvangst met koffie en petitfour.We konden rustig rondkijken. Na oriëntatie kregen we prima advies. De 3-D tekening gaf ons een goede indruk van wat het zou kunnen worden. Allen en met name Agita bedankt voor de adviezen. Het resultaat van onze nieuwe inrichting is prachtig. We zijn zeer tevreden.
Anita Schonewille op 07-03-2015 om 17:41
Al ruim 30 jaar klant bij Wiechers in Dwingeloo. Vakbekwaam, deskundig en uiterst vriendelijk. Afspraken worden nagekomen. En zeer fraaie collectie.
Hein en Joke Pieper op 06-03-2015 om 12:22
Toen wij de winkel bezochten, was er een pianist ,die gezellige muziek ten gehore bracht, kortom een prima sfeertje.
Jan en Eveline wensink op 06-03-2015 om 10:46
Het is een plezier in de woonwijken rond te kijken naar de prachtigen opstellingen. De samenwerking met Jeffrey was fantastisch en heeft tot een fraai resultaat geleid.
B. Broere op 06-03-2015 om 09:43
Prachtige winkel, prettig personeel en goede service
Familie Segveld op 27-02-2015 om 15:08
Na een zeer plezierige ontvangst waarbij we ons, onder het genot van een kop koffie, bijna thuis waanden bij de open haard met een prachtig uitzicht. De uitstraling van het pand aan de buitenkant (en tuin) correspondeerde volledig met de prachtige inrichting en sfeer van de binnenkant. We hebben genoten van alle kleuren, vormen en combinaties in diverse stijlen. Alles ziet er zeer verzorgd uit, en is een lust voor het oog!
Ank en Gerard Schots op 20-02 -2015 op 20-02-2015 om 09:40
Van begin tot de levering was een feest.Wij zij heel tevreden.
Schoemaker, Hardenberg op 18-02-2015 om 13:39
Prima winkel, goed klantgericht personeel, goede service. Een aanrader
Henk Emmelkamp op 15-02-2015 om 22:15
Prachtige collectie meubelen in een ruim opgezette woonwinkel. Uitstekende adviseurs en keurig thuis bezorgd! Zeker de moeite waard!
T.H. Kampen op 14-02-2015 om 14:50
prachtige winkel, fijne sfeer, interessante keuzes, gelukkig afwijkend, prima service; en heerlijk dat mensen zo over hun vak kunnen praten! dank voor alle boeiende informatie.
Janco en Feikelien Cnossen, Zwolle op 13-02-2015 om 11:33
Een kwaliteitswinkel met een prettige sfeer. Ervaren en deskundige verkopers, die meedenken met je wensen. Wiechers is een aanrader!
Bijlsma op 10-02-2015 om 14:00
Prettige sfeer in de winkel en vriendelijke bejegening met advies op maat!
Jose op 30-01-2015 om 20:38
mooie kleuren in de winkel. We hebben alleen weinig leuke familiebanken gevonden. Dank voor het kijken.
Fam.Strikwerda Zwolle op 30-01-2015 om 12:03
Een zaak waar wij graag komen
Joop Blenkers, Vught op 24-01-2015 om 11:10
Prachtige collectie meubelen met zeer ruime keuze. Een 'must'om tenminste een keer langs te gaan en te kijken.
W. van der Hoek op 14-01-2015 om 16:19
super professionele behandeling, vriendelijke eb attente dames, met kennis van zaken. Denken met je mee. Voor ons een geweldige ervaring. Zijn tot aankoop gekomen. Dank u wel.
Davids Tean op 10-01-2015 om 15:17
mooi ruime inrichting, prima 'bediening' en goede service. we waren het niet van plan maar hebben mede dankzij deze punten een bank en kleed gekocht! davids-taen.
- op 03-01-2015 om 16:16
mooie winkel, prima advies dat in ons geval tot een hele verrassende keuze heeft geleid. Fijn dat zo wordt meegedacht met (on)mogelijkheden!
Marco van den Ende en Marianne Teerhuis op 01-01-2015 om 14:18
Inmiddels hebben wij een aantal, alle positieve, ervaringen opgedaan bij Wiechers. Daarom komen wij er graag terug. Wiechers heeft een collectie meubels, die ons aanspreekt, qua design en prijs-kwaliteit. Minstens zo belangrijk vinden wij de persoonlijke en gastvrije bejegening. Tenslotte vinden wij het plezierig, dat geen agressieve verkooptechniek wordt toegepast door elk meubel letterlijk aan te "prijzen". Dit valt te prijzen.