Reviews van klanten

Wat vindt u van Wiechers Wonen?

Uw naam:
Enno van Brugge op 31-12-2013 om 14:50
Van verkoopadviseur tot bezorgers, alles even professioneel en erg vriendelijk. De winkel is prachtig!
Fam Redeker-Esveldt op 31-12-2013 om 13:10
Hele prettige ervaring! Wij komen zeker terug.
Fam. Homma, Raalte op 30-12-2013 om 16:30
We zijn uitstekend geholpen. Prima meedenken en ruimte om mee te denken. Ons huis heeft weer een mooie uitstraling en het sluit allemaal mooi op elkaar aan. Al met al zeer tevreden klanten. We komen graag in jullie zaak.
Harry en Geke Kruizenga, Zwolle op 30-12-2013 om 15:26
Door de goede adviezen hebben we een eigen keuze kunnen maken van de kamerinrichting. De keuze werd daarna duidelijk gepresenteerd door de kleuren goed bij elkaar te brengen en het geheel in 3D te presenteren met een tekenprogramma. Hartelijk dank.
Dick Smelt Hoogeveen op 28-12-2013 om 17:41
Mooie presentatie, komen nog eens terug, missen de verlichting boven tafels.
Dick Smelt Hoogeveen op 28-12-2013 om 13:42
Mooie presentatie, komen nog eens terug, missen de verlichting boven tafels.
Lucas Suringar op 28-12-2013 om 13:08
Wat zijn er toch een hoop mooie dingen te koop.. Fantastiese collectie, mijn complimenten, Ook zeer gastvrij.
Albert en Annewil uit Leiderdorp. op 27-12-2013 om 21:10
Zomaar binnen gelopen tijdens onze midweek in Diever , er tig keren langs gefietst en eindelijk hebben we de zaak gezien ! Geweldig wat een mooie spullen en aardig personeel !!! Wat een prachtige winkel ,we kochten ( nog ) niets maar we werden verwend met thee met warme boterkoek ,waar vind je zo iets.......allleen in Drenthe !! We hopen nog eens terug te komen .
flipvanleeuwen op hotmail punt com op 26-12-2013 om 15:04
heel mooi en gped verzorgd en mooie combinatie,s veel succes in deze prachtige zaak
Ricky van Gurp en Roel Kremer. op 24-12-2013 om 14:26
Fijne zaak met aardige medewerkers en goede producten. We komen in voorkomende gevallen zeker een kijkje bij Wiechers nemen. Heel veel succes met de zaak.
Anoniem op 21-12-2013 om 16:01
geweldig mmoie zaak, ontvangs zeer prettig en charmant . onze complimenten. We komen zeker terug
Familie Brand op 21-12-2013 om 12:34
Gastvrij, alle moois voor een sfeervol interieur, vriendelijke mensen, goede service! O ja, en heerlijke koffie met versgemaakte boterkoek, was echt lekker! Bedankt.
Marleen Oppelaar op 20-12-2013 om 15:01
een leuke inspirerende winkel met goed adviserend personeel.
Job Vos en Martin Heidema op 18-12-2013 om 13:33
Na jarenlang de zaak van Wiechers van afstand gezien te hebben zijn we maar eens binnen gaan kijken. In een woord geweldig! Prachtige collectie en wat zeker is : zeer klantvriendelijk. Inmiddels zijn we klant geworden en ook dat is een goede ervaring. Een echte Top winkel! Voortaan eerst naar Dwingeloo als er iets nieuw moet komen.
Jan en Betty Brinkman op 10-12-2013 om 14:49
Wat ons aansprak bij een bezoek aan Wiechers woonoase te Dwingeloo was de klantvriendelijke ontvangst en de grote keuze aan diverse merken.Uw deskundig advies betreffende het inrichten van onze kamer heeft ons erg geholpen om een juiste keus te maken.Wij zijn zeer tevreden, nu de meubels in onze kamer staan, en volledig voldoen aan onze verwachting. Wij komen graag een keer terug.
V. Ritschie op 23-11-2013 om 12:50
Nieuwsgierig geworden door de architectuut, gongen wij, toevallig langskomend, eens binnen kijken. In een woord :Fantastisch ! En . . . . je wordt zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Houd je van meubels, dat mag je dit niet missen.
anoniem op 22-11-2013 om 16:26
wiechers is veranderd in Art Stiling op woongebied. Ruimtelijke opstelling met mooie kleuren en vormen. Verlichting die moderne vormgeving sfeer geeft. Prettige sfeer om ontspannen inspitatie op te doen. succes verzekerd! Binnen en buiten verbinden elkaar op natuurlijke wijze.
nelleke op 21-11-2013 om 15:48
elke keer als we hier op vakantie zijn. lopen we even binnen. dit keer hebben we niets nodig, maar het is een prachtige winkel.
www.drentwatcher.nl op 16-11-2013 om 14:43
helemaal tevreden, goed advies en prettig geholpen
Sonja Platteschor op 14-11-2013 om 12:02
Zeer goede adviseurs, assortiment op topniveau.
Els en Johan Kodde op 14-11-2013 om 11:30
We zijn tevreden over de voorlichting en over het product muv de vorm van de kussens. Daarover hebben we contact met Wiechers Wonen. We hopen op een goede afhandeling van deze klacht.
Wissink op 13-11-2013 om 14:26
Erg mooi geworden! Hele metamorfose!
Fam. Vereecken, noordoostpolder op 09-11-2013 om 13:48
Onbekend maakt onbemind, maar vandaag is er een steen verlegd en zal er in de toekomst koers gezet worden naar Dwingelo of Ommen om de heden bezochte wooninrichtingszaak de voorkeur te geven bij een vernieuwde inrichting van een woongedeelte.Wij zullen familie, vrienden en kennissen een positief advies geven en adviseren zeker ook eens bij Wiechers te informeren.
Isabellab Bakker op 08-11-2013 om 16:11
in een zin fantastisch, een prachtige showroom en een meer dan vriendelijke bediening.
Ellen van der Veer op 07-11-2013 om 15:37
Prachtige winkel, zeer mooie uitstraling. Diverse keren fijne meubels o.a. bank, fauteuils, eetkamerstoel gekocht en wij komen zeker weer terug!! Kan Wiechers Wonen bij een ieder aanraden.
Santosh Verhagen en Dita op 02-11-2013 om 15:56
Wiechers Wonen, wat een prachtige locatie om de mooie meubelen te kunnen bewonderen en te kopen. De service,de deskundigheid,de koffie, geweldig allemaal.
Fam. Esveldt op 02-11-2013 om 14:40
Wederom genoten van de prettige service. De zaak ziet er prachtig uit. Wij gaan genieten van de wijn en straks van de nieuwe kast. We komen zeker weer!
a-blank op ziggo punt nl op 02-11-2013 om 12:40
prachtig overzichtelijk en met mooie muziek
Barend en joke stoute op 29-10-2013 om 12:34
Fijne sfeer, ruim de tijd genomen om ons te adviseren, mochten zelfs ons eigen grote vloerkleed neerleggen om de juiste kleur voor onze stoeltjes uit te zoeken. Leuk, zoveel enthousiasme voor onze nieuwe zithoek! Nogmaals bedankt Connie.
K.A. Groeneveld op 26-10-2013 om 13:22
wij werden in eerste instantie aangetrokken door de showroom. Later op de website uitgebreid rondgekeken. Prima site. In de winkel de volgende dag, uitstekend geholpen. Wij zijn aangenaam verrast door deze prachtige winkel.
Familie van Essen op 24-10-2013 om 12:27
Prachtige winkel, mooie spullen, aardige mensen. We komen terug!!
Vera op 22-10-2013 om 17:23
De Cake Was Heerlijk
fam van der horst... den helder , rotterdam , brielle op 19-10-2013 om 16:54
wat een prachtige zaak ,na een uitgebreide ronde in gesprek gekomen en het een en ander doorgenomen op woongebied.. wat een ongedwongen sfeer.Daarbij gastvrij ontvangen met een super cappuchino en versgebakken boterkoek,wij komen terug en zullen deze ervaring doorgeven.
Familie Hollink op 18-10-2013 om 19:19
Prachtige zaak met dito advies. Maakt meubels een beleving, ook voor mannen!
fam. Hannink op 12-10-2013 om 16:37
Een schitterende woonoase. Ruimtelijk goed opgezet met veel mooie doorkijkjes. Geweldig gedaan,we hebben genoten. Ook hebben we goede ideeen opgedaan en komen zeker een keer terug.
Monique en Gea op 12-10-2013 om 14:44
gefeliciteerd met jullie mooie "nieuwe" winkel. een prachtige metamorfose van het interieur met het vertrouwde, warme en persoonlijke advies. Dit is een perfecte combinatie.
Marije Fleur op 11-10-2013 om 20:05
Erg mooie en nette winkel, erg open ontvangen met een drankje en lekkere koekjes; met een voldaan gevoel hebben wij de winkel verlaten!
Frank en Irma van Honschoten op 11-10-2013 om 17:02
van harte gefeliciteerd met uw nieuwe inrichting. we hebben veel moois gezien. we hebben moeite de hand op de knip te houden. wekomen graag een keer terug,
Willem Dijkema Zwolle op 10-10-2013 om 17:07
Bijzonder fraai, zowel van binnen als van buiten!!!
Pien en Willem op 10-10-2013 om 16:45
Aangetrokken door het uitnodigende üiterlijk" tijdens een midweek even binnengelopen. Prachtig!!!!
JAN, GERTY EN RENEE WEIL op 09-10-2013 om 11:11
WAT EEN GEWELDIG BEDRIJF EN WAT EEN SUPER ONTVANGST! WE ZIJN ECHT ONDER DE INDRUK! WAT DIT BETREFT IS HET HEEL JAMMER DAT WE HIER NIET WONEN. JAN, GERTY EN RENEE WEIL
Ondernemers Varsenerstraat op 08-10-2013 om 22:27
Bedankt voor de gastvrije ontvangst. Ook de presentatie was erg interessant. We komen graag nog een keer langs om de winkel bij daglicht te bekijken.
hans klok op 08-10-2013 om 13:09
fijne zaak,goed geholpen,mooie collectie,perfekte presentatie
Pascal Zegers op 08-10-2013 om 12:55
De winkel is prachtig geworden! Alles is heerlijk ruimtelijk en de collecties mooi op elkaar afgestemt. Vele groeten en succes, Linteloo team
Peter Smit op 04-10-2013 om 20:30
Mooie open ruimte geworden. Handig dat je voor je gevoel meer keuzes hebt in de route. De oude Wiechers had een meer dwingende vaaste route.Er is volgens mij veel aandacht beteed aan de belichting.
Corne van Waaij op 03-10-2013 om 13:42
Hilbert, Conny en team, Compliment voor jullie vernieuwde prachtige winkel. Hartelijke groet, Namens je collega's uit het Westen Corne van Waaij
Diny en Gerrit op 01-10-2013 om 12:59
Echt een feest voor het oog. Natuurlijk hadden we de afgelopen weken al een voorproef gehad maar echt jullie hebben er een zeer smaakvolle vernieuwde zaak van gemaakt. Graag hadden we je even gesproken en de hand gegeven, maar met zoveel "Wiechers" fans lukt dit niet altijd. Alle begrip. We zijn zéér gastvrij ontvangen. Als onze meubels er zijn praten we wel weer bij. Diny en ik gaan vanavond genieten van de heerlijke fles wijn.
jan e n willy buitenhuis op 28-09-2013 om 16:44
Een winlel zo als wij die ons wensen
J.Maris op 28-09-2013 om 16:41
Uiterst, uitdagend, durf, en lef ga zo door met jullie team in een woord fantatisch Henriette en Jaap uit Zwolle
fam. P. Buitenhuis, Zwolle op 28-09-2013 om 16:41
prachtig resultaat. Wij hebben dit voorjaar ook middenin de verbouwing gelopen. Wij wensen jullie heel eel succes.
T.E. de Wit op 28-09-2013 om 16:18
Prachtige nieuwe stijl, passend bij het meubilair. Wij hebben ons zeer welkom gevoeld. Komen zeer zeker terug voor de volgende aanschaf. Succes toegewenst.
riet kosse op 28-09-2013 om 16:17
buitengewoon kleurrijk en een fantastische collectie,moeilijk om te kiezen zoveel keuzemogelijkheden. Goede zaken gewenst , Riet
Fam.K.Klaren. op 28-09-2013 om 16:14
Schitterend mooi.Heel veel succes. Fam. K.Klaren. Den Ham.
P. van Oostende / Deventer op 28-09-2013 om 16:09
De metamorfose is geslaagd. Het voelt als thuiskomen.
dick op 28-09-2013 om 16:07
Ruim opgezet en veel meer eenheid in de opstelling van de meubels. Prachtig resultaat!
Emmy Borst op 28-09-2013 om 16:05
Prachtig en overzichtelijke zaak geworden. Stijlvol en gezellig.
hanny en rien jonker op 28-09-2013 om 16:03
het is een prachtige zaak geworden, zowel binnen als buiten.
hanny en rien jonker op 28-09-2013 om 16:01
het is een prachtige zaak geworden, zowel binnen als buiten.
Familie Postema op 28-09-2013 om 15:55
Het is een mooie, ruim aandoende oase geworden, mede door de goede lichtnval, en "huiselijke" tuin. De doorkijkjes binnen maken het erg gezellig.
Gees Nap op 28-09-2013 om 15:42
Mooi en ruim
fam. Brouwer op 28-09-2013 om 15:40
Een mooie inspirerende omgeving, waarbij de kwaliteit i.c.m. design een goede plek heeft gevonden. Grappig te eravren, dat wij ons eigen Leolux bankstel in dezelfde uitvoering en kleur zagen staan. Wij waren op zoek naar eetkamerstoelen op een draaiplateau maar die bleken net verkocht. In de vestiging in Dwingelo zijn deze nog wel te zien....... dan maar even naar Drenthe.
evert timmerman en anneke op 28-09-2013 om 15:39
Helemaal geweldig
Rita Noorman en Pauline Jongman op 28-09-2013 om 15:29
Erg mooi, veel inspiratie opgedaan!
Fam. Neuteboom, Hattem op 28-09-2013 om 15:26
Geweldig !!!!!!
A. Kuiper Meppel. op 28-09-2013 om 15:19
het is gezellig igericht.Leuke meubels.gefeliciteerd en veel succes gewenst! l
Jan en Marry Pelman. op 28-09-2013 om 15:19
Prachtige zaak mooi licht en ruim geworden. Gefeliciteerd en veel succes.
Familie Hofstede Raalte op 28-09-2013 om 15:11
het ziet er prahtig uit Tot ziens
Fam Sterenberg op 28-09-2013 om 15:09
Gefeliciteerd en veel succes.
D.Hoekman op 28-09-2013 om 14:48
Mooie vormgeving. Ruim opgezet. Tijd voor vervanging van ons huidige meubilair ? Blank eiken is duidelijk voorbij.
d,timmerman op 28-09-2013 om 14:40
prachtig ruim. prachtige opstelling !!! speciaal het aantal tafels, valt op, in grote en prijsklasse.komen zeker terug als we eraan toe zijn. dick en els timmerman wierden
Ron Adriaans / Vera van Drielen (voorheen weekblad De Peperbus) op 28-09-2013 om 14:38
fantastisch, open geheel, vernieuwend, mooie vloerkleden, mooie kleurenvariaties. Van harte gefeliciteerd,
H.M. Uildriks op 28-09-2013 om 14:25
Prachtige winkel. Veel succes!
L.A. van der Monde op 28-09-2013 om 14:23
Een prachtige zaak en een hele goede zet om in deze tijd het aan te durven op deze manier te investeren. Veel succes de komende periode.
h.van.wering op 28-09-2013 om 14:21
Het is een hele mooie en overzichtelijke winkel geworden. Waar men gastvrij wordt ontvangen. Succes ermee
Betsie en Bert Holthof. op 28-09-2013 om 14:13
Wij vinden het geweldig mooigeworden! Veel succes.
Menno en Gina Dijksterhuis op 28-09-2013 om 14:10
Beste mensen, Leuk om zo door jullie vernieuwde winkel te wandelen en al het fraais te bekijken. Bedankt voor de goed verzorgde catering en de altijd hartelijke ontvangst. Menno en Gina Dijksterhuis
Hans en Gea op 28-09-2013 om 14:06
We hebben genoten van de nieuwe winkel. Mooie meubels en assesoires. Heerlije koffie
Kremer en van Gurp op 28-09-2013 om 14:05
Geweldig....Ricky & Roel
Marry en Hans Wieringa op 28-09-2013 om 13:56
Aantal jaren geleden hier onze meubels gekocht en ze blijven mooi. Maar wat een verschil de winkel van toen en nu. Leuk de doorkijkjes. Het is een plezier om er door te lopen. Mooie collectie meubelen en prachtige kleuren.
Lex Stegeman op 28-09-2013 om 13:35
het is mooi geworden. Ruimtelijk, licht overzichtelijk. compliment
Familie Hofstede Raalte op 28-09-2013 om 13:28
het ziet er prahtig uit Tot ziens
Fam. Hijlkema op 27-09-2013 om 20:15
Prachtih opnieuw ingericht. Mooi modern met mooie zichtlijnen waar je de hele winkel mooi kunt zien. Ook de buitenkant is mooi geworden. Het geheel ziet er erg stijlvol en modern uit.
F.Driesen op 27-09-2013 om 20:14
mooi, overzichtig, kleurig, modern, een frisse start. Geniet ervan Veel succes en goede zaken!!!!!
GJ de Jonge op 27-09-2013 om 20:10
Beste mensen, Wat een prahtige zaak hebben jullie gecreeerd. heel veel succes., Fam de Jonge Emmen
jan en janny schuldink en overbuurvrouw huiskes op 27-09-2013 om 19:44
van harte proficiat met jullie vernieuwde bedrijf veel succes! bijzondere meubels en verwend met lekkere hapjes
Coby op 27-09-2013 om 19:42
Adembenemend! Als je binnenkomt, het podium en dan de doorkijk naar de natuur! De kleurstellingen van elk interieur en de bijpassend schilderijen. Gefeliciteerd! Willem en Jos
A. Sloots op 27-09-2013 om 18:50
Heel mooi geworden! Veel succes!
Ale en Hetty Overwijk op 27-09-2013 om 18:48
hallo heerlijk een zaak met smaak voor Ommen een hele vooruitgang succes met jullie zaak ale en hetty overwijkl\ evert je bent allround, zowel in de zaak als in het zand
annemarie en fons poppe op 27-09-2013 om 18:34
geen enkele meubel disignzaak in overijssel kan aan jullie tippen. succes met de voortzetting van zoveel moois.
Daniel Teke op 27-09-2013 om 18:14
We vonden het heel erg prachtig. Hele nette winkel. We hadden 1 opmerking. In de wc's hangt maar 1 handdoek. Dit hebben we doorgegeven aan Frederike
willemsen op 27-09-2013 om 17:40
prachtige winkel en overzichtelijk en een mooie entree, sfeervol
wg visser op 27-09-2013 om 17:36
schitterend demoeite waard
Remkes-Speijk op 27-09-2013 om 17:31
We hebben alle fases in de verbouwing mogen aanschouwen. Het resultaat is geweldig en de mensen hebben er met hart en ziel aan gewerkt om het zo ver te krijgen. Onze complimenten!
Fam. Goeting wolfskuilln 17 Ommen op 27-09-2013 om 17:26
De uitnodiging was echt uitnodigend. Wiegers is weer helemaal klaar voor de toekomst.
wg visser op 27-09-2013 om 17:20
schitterend demoeite waard
W. Slettenhaar op 27-09-2013 om 17:10
Bedankt voor de persoonlijke uitnodiging en gastvrije ontvangst. Het is prachtig open en uitnodigend geworden. Wij komen terug.
Gerie Satter op 27-09-2013 om 17:05
Gezellig om hier rond te kijken!!
s.k.satter op 27-09-2013 om 17:02
Een sterke verbetering t.o.v. de vorige situatie. Veel ruimtelijk effect, doorzichten, licht en vrolijk.
Fam. Bouman Beerzerveld op 27-09-2013 om 16:55
Wij vin den Wiechers nog steedseen gewweldige zaak. Zijn nog steedsz eer tevreden met de aankopen die we gedaan hebben. De verbouwing vvinden we bijzonder geslaagd, vooral de ruimetelijkheid die is verkregen door de open wanden. Onzecomplimenten.
m.verhoeven op 27-09-2013 om 16:46
heel super alle sukses gewenst en mijn bewondering voor het ondernemen en visie . groeten willy en martien dalfsen verhoeven
Ben van den Berg op 27-09-2013 om 16:45
mooie verandering
Fam Doedens op 27-09-2013 om 16:44
Hele mooi showroom/winkel geworden. Heel overzichtelijk en ruimtelijk geworden. Mooie entree en een looproute zodat alles gezien gaat worden.
Bettie en Ben ter Braake op 27-09-2013 om 16:40
Prachtige verbouwing en zoals gewend prachtige meubels.
Ronald en Mieke van Witzenburg op 27-09-2013 om 16:39
Erg mooi geworden. Het toont opener.het is meer in balans. Jullie hebben hard gewerkt. Complimenten.
J.Langstraat Wierden op 27-09-2013 om 16:32
Een geweldige zaak vol inspiratie. Ook al ben je thuis nog niet meteen toe aan vervanging, we gaan weer eens denken en dan kom je vanzelf weer terug bij deze bron van inspiratie voor wonen in sfeer en een gevoel van luxe. Gefeliciteerd met deze schitterende zaak
A.vd.Meulen Ommen op 27-09-2013 om 16:18
e eEN TY IJ e Een geweldige zaak. van harte gefeliciteerd en veel succes voor de toekomst Alie en andries vd Meulen
HVELDE op 27-09-2013 om 16:09
HEEL MOOI, IK HEB MIJN OGEN UITGEKEKEN HEEL VEEL SUCCES
AALDERT EN BREGJE STREUTKER op 27-09-2013 om 16:01
een prachtige winkel!! We waren heel erg onder de indruk...
Spruit en Nieland op 27-09-2013 om 16:00
Zoals als altijd is het een feest om hier te zijn.Geweldig mooie collectie en feestelijke ontvangst. Veel succes en tot ziens!
Hermien Woldberg Ommen op 27-09-2013 om 15:56
Het ziet er geweldig uit, mooie ruime opstelling van de meubels, veel kleureffecten, zeer vriendelijk personeel.
Ernie en Wout Donker op 27-09-2013 om 15:47
Wat een geweldig nieuwe droomwinkel. Ruim van opzet, modern en gastvrij. Voor de klant een fantastische omgeving om zijn droom waargemaakt te krijgen.
jokeschirring op 27-09-2013 om 15:33
'van harte gefeliciteerd prachtig verbouwd, mooie looplijnen. Veel meer 1 geheel geworden. heel veel plezier van jullie mooie winkel, geniet ervan groeten Joke Schirring
fam. Homma op 27-09-2013 om 15:26
We waren al overtuigd. Maar in deze nieuwe setting komt alles nog mooier uit. Veel succes
wiegervanasperen op 27-09-2013 om 15:22
Wat een verfrissende binnenkomst. Heerlijk ronddwalen en genieten.
Rody Veldhuizen op 27-09-2013 om 15:11
Prachtige winkel vol wooninspiratie ! Wat een platform....
k. stevens op 27-09-2013 om 15:07
deze nieuwe opzet werkt zeer inspirerend. wij wensen jullie veel succes.
E. Blom te Dalfsen op 27-09-2013 om 14:56
Prachtige winkel. Ik krijg gelijk zin om nieuwe meubels te kopen.
Adry en Henk Pierik. op 27-09-2013 om 14:54
Prima gehuisvest en nu goede zaken doen. daar staan we volledeig achter. Adry en Henk Pierik.
LOUK LUTTERMAN op 27-09-2013 om 12:32
Buitengewoon, klasse en zich duidelijk onderscheidend op alle fronten.Zoals collectie, showroom, opstelling en vooral de klantgerichtheid en kennis van zaken. Zij kunnen een voorbeeld in de branch zijn. De de vernieuwde toonzalen hebben daarin een belangrijk aandeel. Dus HEELVEEL SUCCES VOOR DE KOMENDE TIJD.
sieckmeijer-ballieux op 24-09-2013 om 11:23
geweldig winkel : mooie lampen en banken dat je niet ziet in een ander moderne winkel. Komen wij zeker op terug als wij ons moderne huis zullen vinden
J.Klaassens op 21-09-2013 om 16:38
de verbouwing is zeer succes vol. De showroom ziet er geweldig uit, super.
Lia uit Hilvarenbeek op 21-09-2013 om 15:57
Wat een verrassing om in deze mooie winkel rond te lopen. De keus is zeer divers en het is een feest om hier rond te lopen.
mevr.P.Huizinga en J.van Eerden - Zutphen op 21-09-2013 om 15:41
prachtige indeling,combinaties en modellen. Geheel zie ik verder in mijn woonomgeving nergens. Dus is onze conclusie : exclusief, modern en mooi voor het oog.
Mathilde & Martijn op 21-09-2013 om 14:12
Wat een prachtige winkel, met een hele mooie collectie! En dan ook nog zo'n warm onthaal...
famile de jong op 21-09-2013 om 13:37
gewweldig
Margreet en John Bernardus op 12-09-2013 om 14:50
De ontvangst bij Wiechers is steeds weer erg prettig. Je voelt je meteen op je gemak en je wordt zeer plezierig geholpen. Geen moeite is teveel en op het gebied van het interieurontwerp waren we in prima handen bij Frederike. Met veel geduld en enthousiasme heeft ze ons veel verder op weg gebracht bij de indeling en inrichting van ons huis. Hartelijke dank voor alle hulp.
Fam. van der Sluijs op 12-09-2013 om 11:41
We zijn zeer goed geholpen door mevr. Coby Lip. Ze was zeer vriendelijk, meedenkend en liet ons ook vrij om te kijken. Dit alles heeft ons toen besloten de stoel helemaal in Ommen te kopen daar we uit Den-Haag kwamen met het OV. Jammer dat de bus niet tot het station kwam door de te nieuw gebouwde brug. Ons werd wel aangeboden de terug rit naar het station!We zijn heel blij met de stoel, omdat hij mooi geel is en heerlijk zit.
H.C. Schoonaard op 11-09-2013 om 12:46
Bijzonder mooie en gevarieerde collectie. Zeer hartelijke ontvangst met koffie. Duidelijke uitleg waar gewenst. Aan te bevelen winkel!!
B&J Reining (Groningen) op 10-09-2013 om 14:20
Vakkundig advies vergezeld van een helder plan bij de video-presentatie. Gastvrij onthaal in een hele mooie showroom met een zeer uitgebreide en overzichtelijke collectie.
Fa. H. Schipper op 10-09-2013 om 12:59
Wij zijn zeer plezierig ontvangen en geholpen bij Wiechers. Er werd ruimschoots de tijd genomen om ons te voorzien van een advies op maat. Dit werd ondersteund door een mooi digitale presentatie van onze nieuwe meubels in de woonkamer waardoor wij 100% waren overtuigd van ons besluit. Zowel het bedrijf als de medewerkers weten wat de klant beweegt en spelen hier op een uitstekende manier op in.
H. de Groot op 06-09-2013 om 15:57
een geweldig mooie winkel zoiets kom je niet vaak tegen.
Jeroen Koops van 't Jagt op 30-08-2013 om 20:07
Heerlijke winkel! Prima service en advies
Merel Brinkhuis Paterswolde op 30-08-2013 om 16:33
een fantastische ontvangst in een erg mooie woonomgeving. En dat zomaar tijdens een fietstocht. Wat een verrassing!
Betty en Ton Koning, Haren op 29-08-2013 om 15:09
Gastvrij, verrassend en absoluut pra,chtige collectie en fantastische begeleiding. Dank jullie wel Connie en Arie!
Melvin Herbschleb / Montis op 29-08-2013 om 14:47
Vandaag had ik het genoegen om de Montis studio bij Wiechers in Dwingeloo te fotograferen. Dit was een groot genoegen aangezien de Montis plek in de winkel (met veel natuurlijk licht)een zegen is voor materialen, vormen en kleuren. Ik wil hierbij Hilbert, Conny en het hele team een groot compliment maken voor de prachtige inrichting, decoratie en vooral passie waarmee ze hun vak uitoefenen!!
Jansen - Kampen op 27-08-2013 om 11:26
Uitstekende service en klantgerichtheid verkoopmedewerkers.
arnout rietveld op 20-08-2013 om 13:14
Het was een prima bezoek, uitstekende inrichting, het was een plezier hier rond te lopen. fijne ontvangst! wellicht kom ik bij de opening muziek maken, lijkt me leuk. Jullie mogen trots zijn op zo n kwaliteitszaak, chapeau! arnout en nel rietveld. 's Gravenzande (Bij Den Haag)
F.Wessels Holten op 15-08-2013 om 12:21
Goed voorgelicht, betrouwbaar , goede levering.
emma van wijngaarden op 13-08-2013 om 16:47
hele lieve mensen. veel ook om te doen voor de kinderen. veel uitleg en ook veel stoelen die heel erg lekker zitten een prima winkel
Maarten van Wijngaarden op 13-08-2013 om 16:44
heel gastvrij werden meteen hartelijk ontvangen en ook nog veel te doen voor de kids. vriendelijk personeel. jullie zien me snel terug
Nico en Jopie Zantingh op 07-08-2013 om 16:38
Geweldig. Het enthousiasme en de vakkundigheid waarmee we geadviseerd zijn, heeft gemaakt dat we ervan overtuigd zijn, de juiste keuze gemaakt te hebben voor een vernieuwd interieur. Stap voor stap zijn we geadviseerd. Al onze vragen en wensen zijn stuk voor stuk behandeld en steeds weer aangepast op het "interieur-adviesscherm", zodat we een duidelijk beeld kregen. Op deze manier kwamen verschillende kleurstellingen aan de orde en is het bijna uitgesloten om een foute beslissing te nemen. Wat ook heel prettig was, dat de interieurdeskundige bij ons thuis is geweest om een goed idee te krijgen van onze woonideeen. We zijn dikwijls terug geweest in de winkel voordat we besloten hebben. En daar waar we twijfelden, stellen we de beslissing nog even uit. Kortom, wij zijn heel tevreden. Dankjewel Frederike.
fam vd Wal Wijhe op 06-08-2013 om 13:26
de hemel in prijzen hoeft niet, mijn stoel staat daar al klaar... Het luisteren naar hoe wij over onze inrichting spraken was leidend in de adviezen, terwijl waar nodig ook tegengas werd gegeven. Het eindresultaat kan zo in een glossy worden gefotografeerd en heeft toch de eigen sfeer die we zochten. Het zou een jaar langer hebben geduurd als we dat allemaal zelf hadden willen verzinnen. Met dank aan Alie.
Evelien en Reitse Eskens op 06-08-2013 om 12:07
Nadat mijn ouders al enkele malen een aankoop gedaan hadden was het nu onze beurt. Met een aantal keer kijken, en daarbij prettig geholpen door verschillende adviseurs, hebben we onze keuze gemaakt. Onduidelijkheid is er niet geweest, elke stap werd helder aangegeven. Keurig contact en overleg over de afhandeling van de order en de bezorging ervan. Bij de bezorging waren de heren uiterst correct, meedenkend vakbekwaam wat erg prettig was.
Klant uit Zwolle op 03-08-2013 om 15:53
Overweldigend,en toch ingetogen.Inspirerend. Een prachtige collectie in een schitternd interieur.
Bert & Willy Schuttert op 27-07-2013 om 17:22
de winkel is schitterend geworden. een ware metormafose. Heel veel succes met jullie nieuwe inrichting.
B. Verhagen op 26-07-2013 om 18:19
Hele mooie woonwinkel, veel ideeën opgedaan. Echt de moeite waard om naar toe te gaan. Erg inspirerend. Komen zeker terug.
fam uit Dokkum op 24-07-2013 om 14:24
we zitten hier op camping doorntenshof vanwege regen een bezoek gebracht WAT MOOI we hebben genoten we komen vast terug en dan vanuit Dokkum
sietske zuideveld op 23-07-2013 om 15:20
we hadden een erg warme, hete dag uitgekozen om deze zaak te bezoeken. het was een koele plek wat heel warme indrkken achter hebben gelaten. top.... we komen terug
Sip en Giny Breeuwsma. op 05-07-2013 om 16:33
Geweldig opgeknapt. Aangenaam verrast door de transparantie. Wiechers Wonen is een parel in de gemeente Ommen. Complimenten.
Fam Splinter, Leggeloo op 04-07-2013 om 11:39
Innoverende ideeën voor nieuw en bestaand interieur. Gastvrij, klantvriendelijk en bekwaam personeel. Nazorg en service zijn optimaal en vanzelfsprekend. Wij komen regelmatig terug om nieuwe ideeën op te doen en ons te laten informeren. Dat zijn onze ervaringen met Wiechers Wonen in Dwingeloo.
Nolly en Hulsman Deventer op 25-06-2013 om 15:59
Verassend wat een mooie en overzichtelijke showroom,waar wij hartelijk werden ontvangen
Jaap en Ria Kaspers op 11-06-2013 om 13:53
Zeer tevreden over het hele traject. advies - verkoop - bezorging.
Fam. Spekle op 11-06-2013 om 11:39
In een prettige en positieve sfeer zeer goed geslaagd.
Henk Talman op 08-06-2013 om 13:02
Een feest voor het oog
Fam. Schipper op 08-06-2013 om 11:41
Wij hebben mooie meubelen aangeschaft bij wiechers en zijn hierbij uitstekend geadviseerd over de indeling van de woonkamer, ontwerp, keuze van de meubelen en kleuren. Een uitgebreid advies en ontwerp heeft geleid tot een parchtige indeling en ontwerp. Wij kunnen het iedereen aanbevelen om hier naar toe te gaan.
fam boonstra, meppel op 09-05-2013 om 15:38
Mooie gastvrije winkel, goed uitgestalde voorbeelden hoe je je kamer(s) in zou kunnen richten.
Dam op 27-04-2013 om 15:24
Leuk ontvangst en een eerlijk oprecht advies, dank u
Wouter en Willemijn op 27-04-2013 om 14:38
Ontzettend fijn en hartelijk geholpen, ondanks de drukte. Resultaat twee super leuke stoelen en een goede stoffeerstof! Bedankt en tot de volgende keer.
G. van der Wiel op 27-04-2013 om 13:47
voor de eerste keer in uw zaak geweest. we komen zeker terug. Top! hartelijke groeten fam. van der wiel enschede
Hans Schultz : Schultzh op kpnmail punt nl op 24-04-2013 om 11:39
Prachtige zaak, met bijzondere meubelen
Fam. T. Wanschers, Almelo op 16-04-2013 om 11:30
Blij dat we Wiechers Wonen via een advertentie in TCTubantia ontdekt hebben. Mede dank zij de voortreffelijke voorlichting in de winkel en het bezoek van de interieuradviseur aan huis zitten wij er weer meer dan tevreden bij. Met plezier zullen wij Wiechers Wonen bij familie en vrienden aanbevelen.
Mar Olman en Marijke van Essen op 12-04-2013 om 12:14
We zijn zeer verrast zo'n prachtige meubelzaak hier aan te treffen. vanwege de regen niet gefietst in deze omgeving maar geinspireerd door al het moois. en niet te vergeten de geweldig gastvrije ontvangst door mw. Barels, met koffie en heerlijks. we komen zeker terug, Mar en Marijke uit Goutum en Zaandam.
Familie de Leeuw uit Akersloot op 06-04-2013 om 16:55
Ons oog viel tijdens de fietstocht op Wiechers Wonen. Onze nieuwschierigheid werd geprikkeld en konden het niet laten om een bezoek te brengen. Het is een lust voor het oog om de collectie te bekijken. In een woord een prachtige zaak met een heel mooi assortiment aan meubelen. Zeer klantvriendelijke benadering.
B. Reining op 06-04-2013 om 15:01
Een zeer uitgebreide en overzichtelijke collectie. Goed advies, prettige ontvangst.
jonas op 05-04-2013 om 19:22
erg leuk en mooie stoelen en ook ze zitte ook nog super relaxed
Bert en Marjan Kappert op 02-04-2013 om 11:31
We hebben bij WIECHERS een LEOLUX hoekbank (ANTONIA ROYAL) gekocht. We zijn zeer tevreden over de behandeling en klantvriendelijkheid en over het product. We kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.
vos op 01-04-2013 om 16:21
Geweldige schowroon en merken.
wardenier op planet punt nl op 01-04-2013 om 14:45
Beste Familie Wiechers en team Het ziet er heel verzogt uit ,goede collectie ruimtelijk opgezet. Wij wensen jullie een goede verkoop
Henk en René, al wel 15 jaar trouwe klanten. op 29-03-2013 om 13:56
Als vanouds werden we weer op een heel voorkomende en persoonlijke manier geholpen. We hebben genoten van de nieuwe collectie en de nieuwe inrichting van de zaak. Ga zo door Wiechers-team!
Jan Schilperoord op 26-03-2013 om 10:46
Prettig gewinkeld, goed geholpen. Ruim binnen de afgesproken levertijd afgeleverd.
Julia Vliek op 23-03-2013 om 16:20
Ik vind het een mooi gebouw, met veel mooie meubels. :-)
Rita en Kees van den Berg op 19-03-2013 om 15:43
we hebben bijzonder genoten van het assortiment, de vriendelijke ontvangst en de lekkere koffie Rita en Kees van den Berg
M Huétink op 19-03-2013 om 15:11
Jullie hebben erg vriendelijke bezorgers die alles heel netjes en precies behandelen.
Fam. Neumann op 19-03-2013 om 13:56
Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen Bedankt
Dirk en Janny Wendel op 19-03-2013 om 13:20
Vriendelijk ontvangst en een sfeervolle zaak. Heerlijke koffie en alle tijd om de meubels uit te proberen en een goed advies te krijgen van de zeer ervaren medewerker(sters).
p.kortekaas op 16-03-2013 om 13:30
plezierige mooie zaak en professioneel en plezierige personeel
Deventer Familie Meijborg op 16-03-2013 om 12:31
Mooie Heelz hoekbank met Solo stoel gekocht Jeffrey bedankt voor je advies daardoor nu juiste stof en kleur gekozen
G.Scheenstra op 15-03-2013 om 16:08
Een prachtige zaak,waar we ontzettend goed geholpen en voorgelicht zijn en tevens goed geslaagd zijn. Kortom een zaak, waar we ook weer graag terugkomen. Fam G.Scheenstra Steenwijk
Doornik en van Scherrenburg op 14-03-2013 om 13:45
Wat een bijzondere inspirerende zaak. Prachtig pand en prachtige meubels. Gastvrijheid staat hier erg hoog in het vaandel. Zeker een bezoek waard!!!
r.moison op 12-03-2013 om 13:23
het stinkt zo bij de entree
zijlstra heerenveen op 05-03-2013 om 14:18
prachtige zaak zeer ruim opgezet waardoor alles mooi tot zijn recht komt.zeer aanbevolens waard.
fam. Banus op 01-03-2013 om 17:08
We zijn zeer prettig geholpen. Een schitterend assortiment. Heel goed geslaagd. Complimenten. fam. Banus
h.w. van maar op 28-02-2013 om 14:07
meedere toonzalen bekeken: dit is zonder meer de mooiste met een prachtige collectie en prima advies......
Bolhuis op 23-02-2013 om 16:17
prima ontvangst en een zeer goede begeleiding van Arie fam Bolhuis Vries
Tevreden kklant op 22-02-2013 om 17:06
een heel mooie winkel goede sfeer, veel tijd vor de klant en we vinden het heel erg fijn dat er zo met ons wordt mee gedacht. De verkoper probeert zich in ons te verplaatsen en geeft ons nieuwe ideen
m.verhoeven wilhelminastraat 49 daldsen op 02-02-2013 om 15:05
prachtig heel vriendelijk maar dat kennen we fam verhoeven dalfsen
m.verhoeven wilhelminastraat 49 daldsen op 02-02-2013 om 15:05
prachtig heel vriendelijk maar dat kennen we fam verhoeven dalfsen
Jan en Marjan, Rolde op 29-01-2013 om 10:53
Wij wilden een nieuwe bank. Links en rechts gekeken maar we kwamen er niet uit. Wiechers kenden wij van vroegere aankopen dus laten we dat nog eens proberen. (iets verder rijden) Keurige zaak, ruim assortiment, vakbekwaam en uiterst attent personeel. Bank gekocht, geleverd volgens afspraak. Ongewoon gewoon eigenlijk. Betrouwbaar!
G. Meijerman op 25-01-2013 om 12:11
De winkel is een grote inspiratiebron. Een hele prettige omgeving waarbij je het gevoel krijgt om gelijk je hele huis te restylen!! We komen zeker terug voor nog meer inspiratie op te doen.
Aaldert en Bregje Streutker op 17-01-2013 om 11:50
Het ziet er allemaal prachtig uit!
T. Bekhof op 12-01-2013 om 12:47
Wij worden altijd hartelijk ontvangen en goed van advies voorzien, zonder verplichtingen.
Fam. Twilt Doetinchem op 08-01-2013 om 12:14
Zo'n prachtige zaak en goede service zijn wij nog niet eerder tegengekomen.
Diana Froklage op 08-01-2013 om 11:10
Ik vind Wiechers Wonen een mooi en toonaangevend bedrijf met vriendelijk, vakkundig personeel. Produkten zijn welliswaar prijzig maar van zeer goede kwaliteit. Als je van modern en stijlvol houdt dus zeker de moeite waard om hier eens te gaan kijken.
Marthe en Lieuwe op 05-01-2013 om 14:33
Ik vind het een heel mooie winkel die heel mooi is ingericht lekker rustig. En dit gastenboek is ook heel origineel. Ook zijn er mooie meubels te vinden van alle stylen wat!
A.P.G. Lutterman Buren op 04-01-2013 om 13:43
Het kost je geld, maar dan heb je ook wat!
Niet alleen fraaie, mooie en eigentijdse meubels, maar vooral kundig en gedegen advies door uiterst bekwame en vriendelijke medewerkers. Waar vind je dat nog?
Bij Wiechers Wonen.