video afspelenBekijk de winkel in Dwingeloo

Woonwinkels Wiechers Wonen

22 afbeeldingen

In onze showrooms kunt u zich van dinsdag t/m zaterdag vergapen aan de mooiste meubelstukken. Zowel in Dwingeloo als Ommen staan de deuren voor u open en is de koffie vers gezet.

Wiechers Wonen in Dwingeloo

Wiechers Wonen staat bekend om haar piramidevormige showrooms, zo ook in Dwingeloo. Men reist stad en land af om in het Drentse dorpje onze unieke interieur collecties te bekijken.

Wiechers Wonen in Ommen

In het bosrijke gebied in Ommen staat onze andere grote showroom. De kenmerkende puntige daken vallen ook op in de Overijsselse stad. Vele bezoekers gingen u al voor in het bekijken van onze bijzondere interieurontwerpen.

  • Groot assortiment met Nederlandse kwaliteitsmerken;
  • Persoonlijk Interieuradvies op het gebied van vorm, kleur en materiaal;
  • Vast team met veel kennis en ervaring om u interieur advies te geven.

Persoonlijk advies in onze koffiehoek

We nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door onze grote collecties, variatie aan merken en verscheidenheid aan sferen. Ons team staat voor u klaar met een kop koffie en professioneel advies over alle mogelijkheden. Maak hier meteen een afspraak!

Ons team

Eigenaar Hilbert Wiechers is altijd op dinsdag en vrijdag in Dwingeloo te vinden. Arie Hessels vind een persoonlijke klik heel belangrijk; dinsdag t/m zaterdag is hij in Dwingeloo te vinden voor een gezellig adviesgesprek.

Interieuradviseur Evert is van dinsdag t/m zaterdag aanwezig in Ommen om u ideeën aan te dragen waar u nooit bij heeft stilgestaan. Onze Karin adviseert graag in het combineren van nieuwe meubelen met oudere, dierbare objecten. U vindt haar op woensdag, vrijdag en zaterdag in onze mooie showroom.

Benieuwd welke collega’s waar en wanneer aanwezig zijn? Ontmoet het team!

Route en openingstijden

Bekijk onze openingstijden en check voor u vertrekt uw route naar Dwingeloo of Ommen. Wij heten u van harte welkom!