Categorieën

De Grote Liefde van Willem voor Vitra!

De Grote Liefde van Willem voor Vitra

Willem Kelderman is niet zomaar een fan van Vitra; hij is een ware kenner en bewonderaar van dit iconische merk. Gelegen in de nabijheid van Basel, biedt Vitra niet alleen hoogwaardige meubels maar ook een indrukwekkend museum, waar Willem al meerdere keren zijn hart heeft kunnen ophalen.

Zijn passie gaat verder dan alleen waardering. Willem heeft een bijzondere verzameling van de Wooden Dolls, houten beeldjes die oorspronkelijk in 1952 zijn ontworpen. Deze beeldjes, nog steeds vervaardigd op dezelfde ambachtelijke wijze, vormen een speciaal onderdeel van zijn collectie.

Maar wat Willem het meest raakt, zijn de ontwerpen van Charles Eames. Elke creatie, elk design, spreekt tot hem op een manier die moeilijk in woorden te vangen is. Het is deze emotionele connectie met de ontwerpen van Eames die Willem's liefde voor Vitra zo diepgeworteld maakt.

Heeft u een vraag over Vitra? Willem is de persoon bij uitstek om uw nieuwsgierigheid te stillen. Met zijn uitgebreide kennis en persoonlijke ervaringen kan hij u meenemen in de fascinerende wereld van Vitra, waar design en geschiedenis samensmelten.