Categorieën

Flint Leolux; een van de favorieten van Modita!

De Flint van Leolux: Een Toonbeeld van Design en Comfort

In de ogen van Modita, is er één bank die bijzonder in het oog springt: de nieuwe Flint bank van Leolux.

Flint is een banken programma die elegant en comfortabel is. De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussen. De mooi afgewerkte siernaden en bijzonder vormgegeven poot maken deze bank met zijn organische vormen een design bank die past in veel interieurs. De bank heeft een heel fijn zitcomfort en heeft de mogelijkheid om de zithoogte te verhogen of de zitdiepte te verminderen. Waardoor de bank geschikt is voor zowel jong als oud.

Dit bankenprogramma kent een breed scala aan mogelijkheden om je zithoek naar eigen wens samen te stellen. Met een ruime keuze in diverse elementen. Van compacte bank, tot royale hoekbank of als solitaire divan. Het kan allemaal bij de Leolux Flint. Flint is leverbaar in diverse hoogwaardige stof en leersoorten.

Wij nodigen u uit om samen met ons plaats te nemen in deze mooie bank. Waarbij wij u graag adviseren bij uw nieuwe interieur. We zien u graag bij onze vestiging in Ommen of Dwingeloo. Tot ziens.