Spectrum BR 02 Slaapbank Martin Visser 1960

Het verhaal van de Spectrum slaapbank, beter bekend als de ‘BR 02’ slaapbank, begint met de ontwerper Martin Visser. In de late jaren '50 en vroege jaren '60 ontwierp Visser zijn eerste serie banken voor Spectrum, waarvan de BR 02 slaapbank het meest bekende ontwerp is en inmiddels een echte designklassieker.
In 1960 kwam dit iconische ontwerp van de BR 02 slaapbank tot stand. De bank is onderdeel van een heldere constructie en vormtaal die kenmerkend is voor de meubels van Spectrum, een Nederlands designlabel opgericht in 1941. De BR 02 slaapbank, gekenmerkt door zijn functionaliteit en eenvoudige, strakke ontwerp, heeft de tand des tijds doorstaan en is al 60 jaar onafgebroken in productie bij Spectrum.
Wat deze slaapbank bijzonder maakt, is het feit dat het een tijdloze designklassieker is die nog steeds in productie is na zes decennia.
De Spectrum slaapbank is een prachtig voorbeeld van tijdloos design en functionele schoonheid, een stuk dat niet alleen een plaats in de geschiedenis van het design heeft verdiend, maar ook in de harten van vele huiseigenaren over de hele wereld.

De afmeting van de bank is 192b x 82h x 70d cm. De zithoogte is 40 cm. Het buisframe wordt of verchroomd of zwart gelakt en de bank is verkrijgbaar in stof en leer.

De bank is alleen aanwezig in Dwingeloo.

Productinfo aanvragen

U kunt Spectrum BR 02 Slaapbank Martin Visser 1960 toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Spectrum BR 02 Slaapbank Martin Visser 1960 in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies

Spectrum Design, Tijdloos en karakteristiek.