Misschien vindt u dit ook mooi:

  • Seuren Moonshadow
  • Bert Plantagie Oxxi eettafel
  • Seuren Gulliver eetkamertafel

Seuren Treble eetkamertafel

Deze prachtige stoere tafel is in een keuken een geweldige stabiele stamtafel. Door de verschillende kleuren, van hout of fenix, en afmetingen past deze Treble eetkamertafel van Seuren in elk interieur. Een tafel is een belangrijk element in de woning, maar ook voor projecten of kantoren is deze tafel uitermate geschikt!

Dit model wordt uitgevoerd in kwaliteit eiken of notenhout. Onderlinge kleur- en nerfverschillen zijn inherent aan dit mooie natuur product.

Het onderstel is leverbaar in standaard RAL kleuren: zwart (RAL9004) en wit (RAL9016). Alle andere RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs.

De Treble kan ook geplaatst worden met een bijpassende Treble bank, deze kan in elke gewenste lengte, de breedte is 40cm, hoogte 47cm.

Elke gewenste maat is leverbaar, zowel in lengte als in breedte. De oversteek van het blad ten opzichte van de poten kan u zelf aangeven, minimale oversteek is 12cm.

Productinfo aanvragen

U kunt Seuren Treble eetkamertafel toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Seuren Treble eetkamertafel in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies