Categorieën Direct naar Leolux overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Leolux Indra Pure fauteuil Opruiming behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Leolux

Leolux designmeubels

Leolux is al jaren een populair design meubelmerk met veel designklassiekers op haar naam. Het merk staat bekend om de eindeloze mogelijkheden om meubels zelf samen te stellen naar uw eigen smaak. Daarnaast legt Leolux de focus op een duurzame design collectie met prachtige banken, stoelen en fauteuils.

Leolux banken

De banken van Leolux staan bekend om het strakke en moderne design. Of u nu op zoek bent naar een kleine tweezitsbank of een heerlijke, comfortabele grote hoekbank: Leolux heeft het!

Leolux hoekbank

Bent u op zoek naar een Leolux hoekbank? Naast de vele tweezitsbanken en heerlijke fauteuils kunt u tevens uw hart ophalen met de diverse hoekbanken. Denk bijvoorbeeld aan de Leolux Bellice driezitsbank, een grote bank waar u ongetwijfeld van gaat genieten in uw woonkamer.

Leolux stoelen

Naast diverse banken vindt u ook stoelen van Leolux in onze showrooms. Van luxe fauteuils om heerlijk in weg te zakken tot opvallende eetkamerstoelen.

Leolux eetkamerstoelen

Uw eetkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Hier wordt gegeten, er worden gesprekken gevoerd en uiteraard is het een plek om na te tafelen. Daarom zijn een goede eettafel en comfortabele eetkamerstoelen essentieel. Of u nu voor een simpele eetkamerstoel gaat of juist voor een opvallend exemplaar: comfort is en blijft een belangrijk speerpunt bij Leolux!

Leolux fauteuils

Van draaifauteuils tot heerlijke relaxfauteuils en of juist hele simpele fauteuils: bij Leolux vindt u ze allemaal. De Leolux Caruzzo draaifauteuil is één van onze favorieten. Deze stoel met prachtige details valt ongetwijfeld op in uw interieur. Een andere eyecatcher is de Leolux Pallone fauteuil: de bijzondere speelse vormen en kleuren van deze stoel zijn al ruim twintig jaar een begrip in het interieur van veel mensen.

Waar kunt u de meubels van Leolux kopen?

Bekijk onze online collectie van Leolux met daarin robuuste tafels, trendy stoelen, comfortabele fauteuils, heerlijke leefbanken en strakke hoekbanken. Wiechers Wonen heeft zowel in Dwingeloo (Drenthe) als in Ommen (Overijssel, vlakbij Zwolle) een uitgebreid aanbod. Bekijk hier onze winkels of neem contact op voor vragen of interieuradvies.

Leolux

Weergave: