Categorieën Direct naar Ferrolight overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Ferrolight Jetlight 175 vloerlamp opruiming behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Ferrolight

FERROLIGHT

Licht maakt in onze beleving alles mooier! Elke lamp van FERROLIGHT is een staaltje vakmanschap waar de onvoorwaardelijke liefde die ontwerper Ferdinand Verbeek heeft voor techniek vanaf spat.

Alle armaturen, gemaakt van eerlijke materialen als geanodiseerd aluminium, roestvrij staal en hout, worden in het eigen atelier in Hendrik-Ido-Ambacht geassembleerd, gecheckt en ingepakt. Controle van A tot Z, perfectie van begin tot eind. vakmanschap, lokale ingrediënten en volledige controle over elke stap.

Licht is emotie.¦ Light up your life
Ferdinand ontwierp op verzoek een kroonluchter voor een nieuw in te richten winkel in Italiaanse designmeubelen. Het bleek een schot in de roos. Al snel volgde een opdracht voor een tweede exemplaar. Het betekende het begin van FERROLIGHT Design. Sindsdien staat FERROLIGHT voor design verlichting waarop het stempel 100% Hollands ofwel -Dutch Design prijkt.

Ferrolight

Weergave:

 • 2

  FerrolightIyoYingYang
  FerrolightIyo Ying Yang

  FerrolightIyoYingYang

  Ferrolight Iyo Ying Yang ➤ Wiechers Wonen, interieuradviseurs in Ommen en Dwingeloo

 • 2

  FerrolightPixel
  FerrolightPixel

  FerrolightPixel

  Ferrolight Pixel ➤ Wiechers Wonen

 • 3

  FerrolightSol
  FerrolightSol hanglamp

  FerrolightSol

  Ferrolight Sol ➤ Wiechers Wonen, interieuradviseurs in Ommen en Dwingeloo ✔️Uitgebreide collectie ✔️Persoonlijke benadering

 • 2

  FerrolightZeus
  FerrolightZeus

  FerrolightZeus

  Ferrolight Zeus ➤ Wiechers Wonen ✔️Uitgebreide collectie ✔️Persoonlijke benadering