Ferrolight

Licht maakt in onze beleving alles mooier!


Elke lamp van FERROLIGHT Design is een staaltje vakmanschap waar de onvoorwaardelijke liefde die ontwerper Ferdinand Verbeek heeft voor techniek vanaf spat.

Elke lamp van FERROLIGHT is een staaltje vakmanschap waar de onvoorwaardelijke liefde die ontwerper Ferdinand Verbeek heeft voor techniek vanaf spat. Alle armaturen, gemaakt van eerlijke materialen als geanodiseerd aluminium, roestvrijstaal en hout, worden in het eigen atelier in Hendrik-Ido-Ambacht geassembleerd, gecheckt en ingepakt. Controle van A tot Z, perfectie van begin tot eind. vakmanschap, lokale ingredienten en volledige controle over elke stap.

Licht is emotie … Light up your life !Ferdinand ontwierp op verzoek een kroonluchter voor een nieuw in te richten winkel in Italiaanse designmeubelen. Het bleek een schot in de roos. Al snel volgde een opdracht voor een tweede exemplaar. Het betekende het begin van FERROLIGHT Design. Sindsdien staat FERROLIGHT voor designverlichting waarop het stempel 100% Hollands ofwel -Dutch Design prijkt.


  • Ferrolight Iyo Ying Yang
  • Ferrolight Jetlight
  • Ferrolight Pixel
  • Ferrolight Sol