Categorieën

3 iconen: Paul, Gerard en Ton van den Berg ontmoeten elkaar in Dwingeloo

Overweldigend, dat drukt in 1 woord het beste uit wat wij hebben meegemaakt, afgelopen zaterdag. 3 iconen uit de meubelindustrie, Gerard, Paul en Ton van den Berg, de mannen achter Label en Montis, bezochten Dwingeloo afgelopen zaterdag. Letterlijk werden ze ingevlogen. Paul van den Berg is een gedreven sportvlieger, en hij laat geen mogelijkheid onbenut om zich per vliegtuig te verplaatsen. Via het vliegveld Hoogeveen zijn de 3 broers naar Dwingeloo gekomen. Gerard van den Berg begon met een toespraak. Hij vertelde zijn levensverhaal, hoe hij na school liftend naar Istanbul was gegaan, en vandaar uit een brief naar huis stuurde, dat hij ontwerper wou worden bij vader in de fabriek. Ook vertelde hij de achtergrond hoe hij tot zijn ontwerpen was gekomen. Deze ontwerpen waren nog enige weken in Dwingeloo bij Wiechers Wonen te zien.

Ook Montis was royaal vertegenwoordigd. Speciaal voor deze dag werd de nieuwe bank "Gino" gepresenteerd en ook de schommelstoel "Dim Sum". Vooral deze schommelstoel was eigenlijk de verrassing van de beurs in Keulen en was nu voor het eerst in het noorden te zien. Een uitgesproken vormgeving door breed van onderen te zijn, en rank aan de bovenzijde. Bovenal is het zitcomfort opvallend. Als je plaats neemt in deze stoel, "schommelt" hij zover door, dat hij perfect zit!

"Het aantal bezoekers wat op deze activiteit ver boven de verwachting" vertelt Hilbert Wiechers, "indrukwekkend hoeveel mensen de moeite hebben genomen naar onze winkel in Dwingeloo te komen. De enthousiaste reacties na afloop waren geweldig. Vanaf deze plek wil ik de broers van den Berg graag bedanken voor dit prachtige event". Aldus Hilbert Wiechers.

Van rechts naar links op de foto: Ton van den Berg, Gerard van den Berg, Paul van den Berg en Hilbert Wiechers.

See more at: http://www.wonenwonen.nl/artikelen/4213-meet-and-greet-montis-label.html

Hilbert Wiechers

meer van Hilbert Wiechers

Publicaties

Publicaties