Categorieën

Luxe verlichting bij Wiechers Wonen

Luxe verlichting voor uw woonkamer en andere design meubelen koopt u bij Wiechers Wonen

Welkom bij Wiechers Wonen, hét adres voor luxe verlichting. In onze woonwinkels, in Dwingeloo en in Ommen, vindt u een uitgebreide collectie hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Onze interieurstylisten staan voor u klaar en helpen u graag met het kiezen van de luxe verlichting die past bij uw woning en aansluit bij uw wensen. Kom langs in onze showrooms en ervaar de mogelijkheden van luxe verlichting in uw woning.

Onze collectie bestaat uit verlichting van design merken zoals:

Luxe verlichting die past bij uw woning

Luxe verlichting voor uw woning

Houdt u van moderne meubelen, heeft uw woning een industriële look of gaat u voor een landelijke interieurstijl? Wij bieden lampen aan in verschillende stijlen, zodat u bij ons altijd de perfecte verlichting vindt die bij u past.

Het prachtige Italiaanse designmerk Artemide biedt verlichting aan in verschillende stijlen. De tafellamp Curiosity is een mooi voorbeeld van een unieke, moderne lamp, die een speelse uitstraling geeft. De Ipno hanglamp van het merk heeft juist een tijdloos en elegant design en past in werkelijk ieder interieur.

Interieuradvies van onze interieurontwerpers

Interieuradvies luxe verlichting

Bent u bezig met het inrichten van uw woonkamer, eetkamer of bent u voor een ruimte op zoek naar nieuwe, luxe meubelen? Onze interieurstylisten kijken graag met u mee en geven u advies. Allereerst kijken we naar uw woonwensen en uw huidige woning. Hierbij kijken we naar kleuren, materialen en de sfeer. Vervolgens gaat de ontwerper aan de slag met een design. In onze 3D-software maken we een visuele weergave van uw woning, met daarin de nieuwe verlichting of andere meubelen van uw keuze. Zo krijgt u een helder beeld van hoe de nieuwe meubelen in uw huidige interieur staan!

Wilt u graag interieuradvies op maat ontvangen? Plan een afspraak in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dé woonwinkel voor luxe verlichting en design meubelen

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

In uw zoektocht naar luxe verlichting voor uw woonkamer, eethoek of andere ruimte in uw woning is het fijn om verschillende opties te zien. In onze luxe woonwinkels vindt u vele verschillende soorten lampen, in meerdere stijlen. Wanneer u een ruimte gaat inrichten, is het verstandig om na te denken over een lichtplan. Rondom de eettafel wilt u bijvoorbeeld voldoende licht creëren, terwijl u op andere plekken wellicht juist intiemer licht wilt. Onze interieurstylisten adviseren u graag over zo’n lichtplan.

Bekijk onze uitgebreide collectie verlichting of kom langs in onze woonwinkels. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.