Categorieën

U vindt uw nieuwe luxe inrichting bij Wiechers Wonen

Luxe inrichting voor uw huis, doe inspiratie op of maak een afspraak met onze interieurstylisten

Welkom bij Wiechers Wonen, hét adres voor design meubelen. Bent u op zoek naar een nieuwe bank voor uw luxe woonkamer, een comfortabele fauteuil of tips over het aanbrengen van design verlichting in uw woning? U vindt uw nieuwe luxe inrichting in onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen. Hier staan onze interieurontwerpers voor u klaar om u te helpen met passend advies voor uw woning.

Wilt u meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op.

Geef de inrichting van uw eetkamer een luxe upgrade

YXjO1G_9CyR-gT30pmchasdBQhF0D_2GdALPcD3YtAiu0AB8HisLEGM4wqm9FarIH0RsQIJlVseaNsvn1--dH9arjUkqxxTd6GBPfOv_gu9xttMmSA5nfaT2r9TbDyvOMIJTKZlIby1o6pJbXA

Uw eetkamer is een belangrijke ruimte in uw woning. Hier brengt u waardevolle tijd door met familie en vrienden; een fijne uitstraling van uw eetkamer en eetkamerstoelen die uitnodigen om urenlang te blijven tafelen zijn hierin onmisbaar.

Bert Plantagie is een Nederlands meubelbedrijf, dat bekend staat om de prachtige en hoge kwaliteit design eettafels, stoelen en fauteuils. Deze meubelen creëren een luxe sfeer in uw eetkamer. De eettafels van dit design merk zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en kunnen op maat voor u gemaakt worden. Zo weet u zeker dat de tafel helemaal bij uw luxe inrichting past!

Creëer een luxe inrichting met design meubelen

Zhg5y0Ic9Ln1hnCiG34Q09A8zI-sFjeIuXhZuDZcPOxDedUe25z6Ic1jloAcJs1ovXcsU5Cxsq8DmDz8F56a7DIGyYKvWoQsiAvWQOIvpVHBrR8xNldTLMFJN6CNLIoVne7ta2tLEzpjcXYcTA

Design meubelen geven een luxe uitstraling aan uw woonkamer of eetkamer. Door te kiezen voor meubelen die bij elkaar aansluiten en elkaar zelfs versterken, wordt uw inrichting één geheel. Onze collectie bestaat uit verschillende meubelen in verschillende stijlen, van modern tot industrieel en landelijk. Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken bij het inrichten van uw woning, dan helpen onze interieurstylisten u graag. Zij bespreken uw wensen met u, kijken naar uw huidige interieur en komen met verrassende oplossingen die helemaal bij uw stijl en uw interieur passen.


Plan een afspraak in voor interieuradvies.

Ontdek de luxe woonwinkels van Wiechers Wonen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe inrichting, dan zit u goed bij de woonwinkels van Wiechers Wonen. We kijken graag met u mee en geven u, onder het genot van een kop koffie, advies over het inrichten van uw woonkamer, eetkamer of andere ruimtes in uw woning. In onze grote collectie design meubelen vindt u prachtige bankstellen, tafels, fauteuils en andere meubelen van topmerken, zoals:

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

​​​​​​​
Kom langs in onze showrooms of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft. Ons team staat voor u klaar!