Categorieën

Bekijk de luxe kasten van Wiechers Wonen

Luxe kasten van Artifort, Bert Plantagie, Pastoe en meer vind je bij Wiechers Wonen

Een luxe kast in uw woonkamer, werkkamer of keuken geeft een chique uitstraling aan de ruimte. Bij Wiechers Wonen vindt u een groot aanbod aan prachtige design kasten in verschillende stijlen. Wij bieden onder meer dressoirs, boekenkasten en tv-meubelen aan van topmerken als:

Een prachtige collectie luxe kasten en dressoirs

Diverse luxe kasten voor jouw luxe interieur koop je bij Wiechers Wonen

In onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een ruime collectie luxe kasten, dressoirs en boekenkasten. Ons aanbod is zeer divers en onze deskundige adviseurs helpen u graag met het uitkiezen van de perfecte design kast voor uw interieur.

Het Nederlandse merk Pastoe maakt vooruitstrevende kasten, die tegelijkertijd tijdloos zijn. Veel modellen zijn modulair op te bouwen en in vele kleuren en vormen verkrijgbaar. Met bijvoorbeeld het Vision systeem kunt u uw kast volledig naar eigen wens invullen.


De design kasten van Pilat&Pilat zijn net zo tijdloos, maar vanwege het gebruik van hout geven ze een andere uitstraling aan uw interieur. Het vakmanschap straalt af van de tv-meubelen en dressoirs van dit merk!

Vind de perfecte luxe kast die past bij uw interieur

Bent u op zoek naar een nieuwe design kast voor uw woonkamer, werkkamer of keuken? Onze interieurstylisten adviseren u graag bij het kiezen van het perfecte dressoir of tv-meubel voor uw interieur. Zij werken met speciale 3D-software. Middels deze software maken ze een digitale weergave van uw interieur, met daarin een luxe kast naar keuze. Zo kunt u precies zien hoe de kast past bij uw huidige meubelen!

Plan een afspraak in met onze interieuradviseurs of neem contact met ons op voor andere vragen.

Waar moet u op letten bij het uitzoeken van een design kast?

Luxe design kasten van Intestar, Pastoe, Pilat&Pilat en meer koop je bij Wiechers Wonen in Ommen of Dwingeloo

Bij een dressoir of boekenkast is het van belang dat deze perfect in de ruimte past. Veel van onze luxe kasten zijn modulair op te bouwen of kunnen zelfs op maat voor u gemaakt worden. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren, zo weet u zeker dat uw nieuwe design kast aansluit bij uw huidige interieur. Bij het uitzoeken van een kast is het goed om na te denken over uw wensen en waarvoor u de kast gaat gebruiken. Wilt u een volledig gesloten kast of wilt u een kast met ruimte om persoonlijke items of kunst weer te geven?

Bekijk ons aanbod aan kasten op onze website of kom langs in een van onze woonwinkels in Dwingeloo of Ommen! Lees meer over de luxe meubelen van Wiechers Wonen.

Dé woonwinkel voor design kasten, dressoirs en tv-meubelen

In onze woonwinkels vindt u een grote collectie luxe kasten van prachtige merken uit binnen- en buitenland. Naast kasten bestaat ons aanbod uit onder andere fauteuils, eettafels en eetkamerstoelen, luxe banken en meer design meubelen. Ons team verwelkomt u graag en helpt u met het kiezen van het perfecte meubel voor uw interieur. Plan een afspraak in voor interieuradvies of neem vrijblijvend contact met ons op!