Pastoe Vision kast

De Vision van Pastoe is niet zomaar een kast; het is een uitnodiging om je eigen unieke ruimte te creëren. Ontworpen vanuit de filosofie dat een ‘kastcompositie’ een integraal onderdeel moet zijn van de totale ruimtearchitectuur, biedt Vision je de vrijheid om een persoonlijk meubelstuk te ontwerpen dat naadloos opgaat in jouw leefruimte.

Stap binnen in de wereld van onbegrensde mogelijkheden met Vision. Beginnend met een enkele kubus, zonder handvatten, volledig in verstek gezaagd en verkrijgbaar in verschillende dieptes, hoogtes en breedtes, kun je je eigen kast samenstellen die mee verandert en groeit met de veranderingen in jouw leven. Of je nu kiest voor een compacte kast of een uitgebreide kastenwand, de Vision lijn biedt meer dan honderd componenten om uit te kiezen. Deze elementen zijn zorgvuldig ontworpen om een harmonieuze eenheid te vormen, waarbij elke module naadloos aansluit op de volgende.

De Vision van Pastoe gaat verder dan alleen functionele opbergruimte. Het nodigt uit tot creativiteit. Met een breed scala aan mogelijkheden - van deuren, laden, open vakken en nog veel meer - kun je een meubelstuk creëren dat een weerspiegeling is van jouw stijl en persoonlijkheid.
Hoewel er een aantal composities zijn ontworpen door Joost, biedt Vision je nog steeds de vrijheid om zelf de kleuren te kiezen, waardoor elke Vision kast een uniek kunstwerk kan worden.

Samenvattend: Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die Vision biedt. Vision staat voor een tijdloos design en ongeëvenaarde kwaliteit, kenmerken die synoniem zijn aan het merk Pastoe. De strakke lijnen en elegante afwerking maken het een verrijking voor elk modern interieur.

Klik hier voor de mogelijkheden van het Pastoe Vision kasten systeem

Productinfo aanvragen

U kunt Pastoe Vision kast toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Pastoe Vision kast in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies

Pastoe: sinds 1913!