Interieuradvies Meppel

Woont u in Meppel en bent u op zoek naar interieuradvies? Wiechers Wonen helpt u graag met een compleet stijladvies voor uw woonruimtes. Van de indeling van de ruimte tot de inrichting: wij denken graag met u mee. Bovendien zoeken we naar design meubelen die een aanvulling zijn op uw huidige meubelen. We nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door onze uitgebreide collecties, variatie aan design merken en ons team van interieurstylisten!

In dit interieur

  • Bert Plantagie Aiven eetkamertafel
    Bert Plantagie Aiven eetkamertafel
  • Montis Otis
    Montis Otis
  • Artifort Tulip Midi
    Artifort Tulip Midi

Advies voor uw interieur in Meppel en omstreken nodig?

Bij Wiechers Wonen komen uw woonwensen op de eerste plaats. Onze interieurspecialisten luisteren naar uw wensen en weten u te verrassen met de mooiste designmeubelen voor uw woning in of om Meppel. Wanneer we samen de nieuwe inrichting bepaald hebben, laten we u via onze 3D-software uw nieuwe interieur zien. Zo krijgt u een idee van hoe uw nieuwe inrichting eruit komt te zien! Benieuwd hoe we dat doen? Zie onderstaand een voorbeeld van ons interieuradvies in Meppel.

Wilt u interieuradvies voor uw woning in Noord-Nederland?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Voor woonadvies in Meppel is de afstand naar beide woonwinkels nagenoeg gelijk. Ons team van interieurspecialisten staat in onze winkels klaar om u te voorzien van het woonadvies van uw dromen! Ontdek een prachtig assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken in onze showrooms.

Bent u benieuwd naar interieuradvies voor uw woning in Meppel? Neem voor meer informatie contact met ons op!