Interieuradvies Overijssel

Woont u in Overijssel en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen helpen we u graag met een volledig stijladvies voor uw woning. Van de mix tussen bestaande en nieuwe design meubelen tot de indeling van uw woonruimte: onze interieurspecialisten zijn u graag van dienst. Laat u inspireren door ons scala aan kwalitatieve design meubelen van talloze merken of laat u verrassen door onze woonadviseurs!

In dit interieur

  • Vitra Poldersofa
    Vitra Poldersofa

Op zoek naar stylingadvies voor uw woning in Overijssel?

Bij Wiechers Wonen staan uw interieurwensen op één. Onze interieurstylisten luisteren naar uw woonwensen en zoeken naar nieuwe en passende items voor in uw woonruimte. We bouwen uw woning na in onze 3D-software om u een levensecht beeld te geven van uw nieuwe inrichting. Onderstaand ziet u een uitgewerkt voorbeeld van een 3D-interieuradvies in Overijssel.

Bent u benieuwd naar het interieuradvies van Wiechers Wonen?

De Wiechers Wonen showrooms zijn te vinden in Dwingeloo en in Ommen. De woonwinkel in Ommen ligt in de provincie Overijssel, vlakbij Zwolle. Onze interieurspecialisten helpen u graag met het realiseren van het interieur van uw dromen! Ontdek een schitterend assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken in onze woonwinkels.

Wilt u meer weten over interieuradvies voor uw woning in Overijssel? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!