Categorieën

Interieuradvies rondom Friesland

Woont u in Friesland en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen helpen we u graag met een compleet stijladvies voor uw woning. Wij denken met u mee op het gebied van materialen, producten, de indeling van ruimtes én het gebruik van uw huidige meubelen. We nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door onze grote collecties, variatie aan design merken en ons team van woonstylisten!

In dit interieur

    Professioneel interieuradvies voor uw woning in Friesland en omstreken

    Bij Wiechers Wonen zetten wij uw interieurwensen op één. Onze interieurspecialisten luisteren naar uw wensen en weten u te verrassen met de mooiste items voor uw woning. In onze 3D-software bouwen we uw woonruimtes na en geven we u een levensecht beeld van uw nieuwe interieur in Friesland. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe inrichting eruit komt te zien! Zie onderstaand een uitgewerkt voorbeeld van een interieuradvies in Friesland

    Bent u op zoek naar interieuradvies in Noord-Nederland?

    Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Onze woonwinkels zijn dus goed bereikbaar vanuit de drie noordelijke provincies, waaronder Friesland. Ons team van interieurspecialisten staat dagelijks klaar om u te helpen met het woonadvies van uw dromen! In onze showrooms kunt u een prachtig assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken ontdekken.

    Wilt u meer weten over interieuradvies voor uw woning in Friesland? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!