Design & Smaak dagen

Welkom op 10 oktober in Ommen.
van 11.00 - 17.00 uur

Passie voor design is meer dan alleen maar een voorliefde hebben voor goede smaak. Het staat voor een speciale manier van leven. Tijdens onze DESIGN & SMAAK DAGEN willen we u deelgenoot maken van onze liefde voor oogstrelend design, kunst en zoetigheden. Laat u inspireren en adviseren door ons én onze opmerkelijke deelnemers van deze bijzondere dagen.

Kom genieten, kom proeven!

De Librije

Liefde voor lekker eten
Proef de heerlijke zoetigheden bij de koffie, uit de keuken van De Librije. Geniet van de kus van Thérèse en Librije's lolly van chef-kok Jonnie Boer tijdens onze DESIGN & SMAAK DAGEN! Connie en Hilbert Wiechers zijn speciaal naar de Librije in Zwolle geweest om hier te proeven, welke zoetigheden wij zullen serveren op deze dagen.
Bekijk de website van De Librije

Wiechers Wonen

Breng sprankeling in uw interieur
Connie Wiechers houdt ervan om interieurs te creëren, die het leven mooier maken. Hoe ziet uw interieur eruit? Zoekt u die sprankeling? Laat u verrassen door haar ideeën en bel voor een afspraak van een half uur. Als u komt, neem dan foto's van uw bestaande interieur mee en een tekening met daarop de maten van uw woonkamer.
Ommen (10 oktober): 0529-453933.

Erik Zwezerijnen

"Zwierig en Figuratief"
Een unieke combinatie van werkelijkheid en fantasie! Zo omschrijft Erik Zwezerijnen, tevens ambassadeur van Drenthe, zijn kleurrijke schilderijen.

Kunst is voor mij: vrijheid!,â€Â aldus Erik Zwezerijnen, autodidact kunstenaar sinds 1998, geboren in 1958 in Jutfaas. “Wanneer ik schilder, ben ik aan niets of niemand verantwoording schuldig, behalve aan mijzelf. Niet gebonden aan regels als perspectief, lichtval of anatomie, deze vrijheid volledig gebruiken om op geheel eigen wijze mijn verhaal neer te zetten: toegankelijk, vol mysterie, zwierig- figuratief, speels, altijd rijk aan kleur en expressie.â€Â

Kom kennismaken met kunst en kunstenaar!
Bekijk de website van Erik Zwezerijnen

Bruinsma HIFI

Laat u meenemen door emoties
Maak kennis met merken als Bose, Loewe en Bang & Olufsen: een kijkbeleving volgens uw eigen wensen met de producten van Bang & Olufsen en uw kamer verandert in een heuse bioscoop. Kom langs en laat u inspireren.
Bekijk de website van Bruinsma HIFI

Jean Berkhout

Eenvoud is het weglaten van alles wat overbodig is
Jean Berkhout ontwerpt tuinen en landschappen die een toegevoegde waarde hebben voor u, uw huis en zijn omgeving. Met het doel een goede balans te creëren tussen ruimte, massa en groen, waarbij creativiteit en duurzaamheid centraal staan.
Wilt u verzekerd zijn van een inspirerend advies? Bel dan voor een afspraak van een half uur. Wat belangrijk is, dat u de juiste afmetingen heeft van uw tuin, Het beste blijkt dit uit een kaart van het kadaster.
Ommen (10 oktober): 0529-453933.
Bekijk de website van Jean Berkhout


Leolux Azzurro

Elegant design en verfijnde klasse
Bewonder het nieuwste model van Leolux, de Azzurro! Prachtig in leer maar ook erg mooi in stof.
Bekijk de nieuwe Leolux Azzurro