Design meubelen Zwolle?

Meubel design liefhebbers uit Zwolle, welkom in Ommen!Een prachtige, verrassende collectie van designmeubelen op maar 20 minuten rijden vanuit Zwolle! Wij presenteren vele merken als Leolux, Montis, Gelderland, Pastoe, Design on Stock, Jori, Label, Gerard van den Berg, Hülsta,Pilat en Pilat, Linteloo, Cloak enz.
Wij beloven u: u zult niet teleurgesteld zijn! Stap in de auto en laat u verrassen. Wij zullen u wooninspiratie geven!
Onze designmeubel collecties worden niet zo maar gepresenteerd, maar op zeer royaal en met heel veel daglicht. Wij vinden dat designmeubelen ruimte nodig hebben, en dat laten wij ook zien in onze winkel.

Wat onze klanten over onze winkel zeggen? Klik hier voor de klanten reviews.

Als u een overzicht wil van onze bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen of kasten of dressoirs? Klik dan op de linkjes of links in het menu. Wilt u een overzicht van hoe wij onze designmeubelen presenteren? Klik dan hier.

In onze winkel in Ommen komen de designmeubelen prachtig tot hun recht. Nergens in de omgeving van Zwolle is een woonwinkel te vinden, waar zoveel daglicht aanwezig is. Onze winkel is namelijk prachtig gelegen in het bos. Vanwege het de unieke locatie hebben wij heel veel ramen in onze winkel, waardoor het licht van buiten prachtig over onze meubelen straalt. Zo ervaart u het beste hoe de designmeubelen straks thuis zullen staan.

Zomers kunt u genieten van ons buitenterras, in de winter heerlijk bij onze gezellige haard.

U bent van harte welkom. Wij verzekeren het u: het is echt de moeite om te komen van Zwolle naar Ommen. Wij zullen u niet teleurstellen!

Waarom u naar Ommen moet rijden? Bekijk hier onze TV spot:

sddefault.jpg

Hierin vertelt Hilbert Wiechers wat Wiechers Wonen nu bijzonder maakt:
sddefault.jpg

Kortom: redenen genoeg om vanuit Zwolle de designmeubelen in Ommen te gaan bekijken!