Label Lola draaifauteuil

Ontdek de Lola Fauteuil van Label: Comfort en Stijl in één!

Welkom in de wereld van optimaal comfort en elegant design met de Lola fauteuil van Label. Deze unieke stoel, perfect als aanvulling in elke ruimte, biedt een ongeëvenaarde combinatie van lichtheid en comfort. Lola, ontworpen als een veelzijdige 'bijschuiver', is de ideale keuze voor wie op zoek is naar zowel functionaliteit als stijl.

Wat Lola echt onderscheidt, is haar innovatieve ontwerp. De arm- en rugleuning vormen een vloeiende band die de ronde zitting naadloos volgt. Dit geeft de indruk dat de rugleuning zweeft, wat een speelse en luchtige uitstraling creëert. De gekantelde rugleuning zorgt niet alleen voor een visuele lichtheid, maar ook voor een comfortabele zithouding, waardoor Lola voelt als "een zachte omarming".

Deze fauteuil is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van functionaliteit. Lola's lichtvoetige en luchtige ontwerp levert geen compromis op het gebied van comfort, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke moderne woon- of werkomgeving.

Ontdek Lola van Label vandaag nog en ervaar hoe deze stijlvolle fauteuil een verschil kan maken in uw interieur. Bezoek een van onze winkels in Drenthe of Overijssel voor meer informatie en laat u inspireren door de unieke charme van Lola.

Productinfo aanvragen

U kunt Label Lola draaifauteuil toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Label Lola draaifauteuil in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies

Created by nature, developed by LABEL!