Woonwinkel Assen

Bent u toe aan een nieuw interieur? Wiechers Wonen nabij Assen beschikt over een ruim aanbod in meubelen. In slechts 30 minuten bent u bij dé woonwinkel op het gebied van designmeubelen. Naast het aanbod van de vele meubelen van vooraanstaande merken voorziet Wiechers Wonen in interieuradvies op maat. Zo kunt u rekenen op een volledige service.

Meubelassortiment in de woonwinkel dichtbij Assen

Of het nu gaat om een nieuwe fauteuil of een compleet interieur; bij Wiechers Wonen dichtbij Assen kunt u terecht voor al uw meubelwensen. Wij beschikken over een ruim assortiment banken, fauteuils, kasten, tafels, eetkamerstoelen, karpetten en verlichting.

Ruim aanbod design merken in onze meubelzaak nabij Assen

Onze woonwinkel nabij Assen biedt niet alleen een ruim aanbod in meubelen, maar ook een breed assortiment aan design meubel merken. Merken die u onder andere bij ons kunt bewonderen zijn: Artifort, Bert Plantagie, Design On Stock, Gelderland, Label, Leolux banken, Montis en Pastoe. Naast deze selectie van merken uit onze collectie beschikken wij over nog vele andere Nederlandse en buitenlandse design merken van hoge kwaliteit.

Interieuradvies bij dé meubelwinkel bij Assen

Vindt u het lastig om keuzes te maken over uw interieur? Of ervaart u het als een uitdaging om kleuren en vormen met elkaar te combineren? In onze woonwinkel nabij Assen staan onze interieurspecialisten klaar voor interieuradvies op maat. Zo worden uw woonwensen naadloos afgestemd op uw interieur. Bent u op zoek naar een woonwinkel in de buurt van Assen voor interieuradvies? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Woont u in of dichtbij Assen? Bezoek onze showroom in Ommen op slechts 30 minuten rijden van Assen. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment en naadloze advies op maat.