Vitra Low Chair, LCW Chair

De Vitra LCW Fauteuil, ontworpen door Charles en Ray Eames, komt voort uit jarenlange experimenten waarbij de ontwerpers op zoek waren naar een nieuwe manier van maken om driedimensionaal gevormd multiplex zo goed mogelijk aan de vormen van het lichaam aan te passen. Het resultaat was de Plywood Group, waarbij zowel de zitting en de rugleuning als het onderstel uit multiplex gevormd zijn. De organische vorm en de warmte van het hout nodigen uit tot relaxed zitten.

De Plywood Group bestaat uit een serie van 6 verschillende modellen die zich onderscheiden door materialen en stoffering. De LCW, dat staat voor Lounge Chair Wood, is geheel vervaardigd van gevormd multiplex (essenhout) en is verkrijgbaar in naturel, rood of zwart gebeitst.

LCW is tevens leverbaar in een variant met kalfsleer of standaard leer: LCW Loungestoel Kalfsleder en LCW Loungestoel Leder. De variant met een verchroomd metalen onderstel kunt u vinden onder LCM.

Productinfo aanvragen

U kunt Vitra Low Chair, LCW Chair toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Vitra Low Chair, LCW Chair in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies